Reklam

Getafe - Atlético Madrid: Över 5,5 Kort

Matchcenter
22 september 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Jose Sanchez
21 sep 2018 at 19:52 (Uppdaterad 23 sep 2018 at 21:37) 21/09
56
0
Chans: 68%
Spelvärde: 136,00%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Det vankas derby på Coliseum Alfonso Perez under lördagen då Getafe tar emot Atletico Madrid. Det här mötet har alla möjligheter till att balla ur ordentligt och bjuda på ett riktigt kortregn. Här går vi in tungt!

Getafe har fått en mycket fin start på den här säsongen då laget femteplats i tabellen med sju inspelade poäng. Nyckel till framgång är ett otroligt hårt slit från samtliga i laget, då Getafe är ett gäng utan några större finlirare. Förutom att jobba hårt så spelar de också otroligt hårt, på gränsen till riktigt fult faktiskt. De har en tendens till att skapa dålig stämning på planen och det fick vi inte minst se i senaste mötet mot Sevilla, där det delades ut hela nio ostskivar. Detta är ett spel som Getafe kommer fortsätta med och när det vankas derby så kommer det givetvis smälla lite extra. Smälla kommer det även göra från gästernas håll som spelar en väldigt fysisk fotboll. Dessutom ska det bli otroligt intressant att se Diego Costa mot hemmalagets backlinje, där kan det bli precis vad som helst.

Domare i det här mötet är Jose Maria Sanchez Martínez. En relativt orutinerad herre som varit med i högstaligan under tre säsonger nu. Han har haft ett snitt på runt fem kort per match under dessa säsonger och det är väl en ganska normal siffra för att vara i Spanien. Den här säsongen har han dömt två matcher och ligger där på ett snitt på 3,5 kort per match. Men då ska det nämnas att han fick en väldigt tacksam uppgift i Barcelona - Alaves, där det endast delades ut två kort. Efter detta har han även dömt Eibar - Sociedad, med ett facit på fem kort, och nu blir det alltså lite hetare temperatur. Han vill nog markera tidigt med ett kort skulle jag tro och sedan är nog cirkusen igång.

Det kommer smälla ordentligt i duellerna här och tuppkammen har nog växt på Getafe efter den mycket fina säsongsstarten. Över 5,5 kort känns som en generös lina så här snålar vi inte på insatsen!

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback