Reklam

Getafe - Athletic Club: Över 60 kortpoäng

Matchcenter
19 januari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Coliseum Alfonso Perez    Jesús Gil
18 jan 2018 at 23:08 (Uppdaterad 19 jan 2018 at 22:52) 18/01
56
0

Chans: 49%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Fredagsmatch från La Liga och vi beger oss mot Coliseum Alfonso Perez där Getafe tar emot Athletic Bilbao. Två lag som spelar en väldigt fysisk fotboll och med en kortglad domare vid pipan så förväntar jag mig en del varningar här.

Getafe är ett av de grisigaste lagen i La Liga den här säsongen då laget samlat på sig hela 69 varningar så här långt, vilket blir ett högt snitt på 3,6 kort per match. Det är hela ordinarie backlinjen med Suarez, Cala, Djene och Antunes som dragit på sig flest oskivor och det är fyra herrar som spelar otroligt oslipat. Djene är tillbaka från en avstängning till den här matchen och det gynnar helt klart kortspelet. Bollar vi över till Athletic Bilbao så hittar vi laget på 47 varningar den här säsongen, vilket blir ett snitt på nästan exakt 2,5 kort per match. Jämnare fördelat hos gästerna men vi har spelare över hela planen som gillar att spela fysiskt och smälla på.

Domare i den här matchen är Jesus Gil Manzano och han är inne på sin femte raka säsong i La Liga. Det har blivit nio matcher för 33-åringen den här säsongen och hittills har han ett snitt på 6 kort per match. Han kommer närmast från Sevilla - Betis där han kastade ut 10 kort och gången innan det blev det 7 kort i mötet Atletico - Alaves. Detta är inte ett stekhett derby men med två fysiskt spelade lag så är jag övertygad om att han får användning för sina kort.

Talar för spelet:

  • Två lag som har fysiska spelare över hela planen borde bädda för ett gäng heta dueller. Extra intressant att se Raul Garcia och Aduriz mot en hetlevrad backlinje hos Getafe.
  • Getafe har ett väldigt högt snitt på 3,6 kort per match den här säsongen och även Athletic ligger ganska högt med sina 2,5 kort per match.
  • Inget av dessa lag kommer backa hem och det är en klar fördel för spelet. Det kommer uppstå situationer där man helt enkelt måste sätta stopp med ojusta medel.
  • En kortglad domare vid pipan då Jesus Gil Manzano snittar hela 6 kort per match hittills denna säsong.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback