advert

Genoa - Crotone

22 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
1
0
Genoa har spelat hyfsat bra på slutet mot ganska bra motstånd men fått dåliga resultat med sig, nu möter man ett betydligt enklare motstånd och borde få med sig ett bra resultat. Crotone är ett av ligans sämsta lag på pappret och man är även seriens sämsta bortalag. Tror ett taggat Genoa på bortaplan blir för svåra här.

Formen just nu för Genoa är såklart inte bra med fyra raka förluster i ligan, fem raka förluster om vi räknar in cupmatchen i onsdags borta mot Lazio (4-2). Men så dåliga som resultatraden säger har man faktiskt inte varit, bland annat i matcher som Roma hemma, Torino borta och Cagliari borta var man det bättre laget stundtals men hade marginalerna emot sig i alla matcher. Även mot Lazio i veckan i Coppa Italia så kunde man gjort fler mål med stolpe och så vidare var i vägen då. Men det är ju ändå tuffa matcher mot klart bättre lag än vad man ställs emot här idag. Och kan inte få ett bättre läge att studsa tillbaka genom att ta 3 poäng mot seriens sämsta lag på pappret. Tror vi kommer få se ett taggat Genoa här på hemmaplan och får man väl in 1-0 så lär både 2-0 och 3-0 komma av bara farten.
De avbräck vi har i Genoa är förstemålvakten Perin, mittfältaren Veloso samt yttern Gakpe. Men startelvan är ändå så pass bra att det här ska man fixa. Positivt är ju att bänkspelarna Pandev och Pinilla fick näta i veckans cupmatch ifall det skulle behöva mål så har man rätt hungriga killar på bänken också.

Så har vi då Crotone som även dom har rätt dålig form med 6 förluster på dom 8 senaste. Man har 1 seger på dessa matcher och den kom mot jumbon Pescara i en rätt jämn match. Men Crotone och Pescara är de sämsta lagen i ligan så lägger inte så stor vikt kring den segern. Annars är det ju så att på hemmaplan har man ändå gjort det helt ok som nykomling med tanke på den svaga trupp man besitter och det är också där man tagit mest poäng, 8 av de 9 poäng man skrapat ihop är på just hemmaplan. På bortaplan så är man seriens sämsta lag vilket inte är så konstigt med tanke på hur dåliga man är. Man har också släppt in 20 mål på 10 matcher på resande fot vilket är 2 mål i snitt, då har man ändå haft tur i ett flertal matcher att snittet inte är högre. Och därför tror jag man får det oerhört svårt att stå emot ett hungrigt Genoa här idag.

Och man gör det utan ordinarie anfallaren Palladino som är avstängd. Sen har vi långtidsskadade yttern Tonev boprta och ytterbacken Mesbah är och spelar Afrikanska mästerskapen.

Summa summarum så är Genoa ett bättre lag samt att man har hemmaplan. Man har även spelat bättre än vad resultatraden säger och mot ett sämre lag som Crotone tror jag att man äntligen får utdelning. Genoa över 1.5 mål spelas till 1.68 hos Mobilbet. Insatsen är av den tyngre skalan. Avanti!
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar

Kommentarer

Feedback