Reklam

GAIS - IFK Värnamo: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
12 september 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
12 sep 2018 at 10:04 (Uppdaterad 12 sep 2018 at 20:50) 12/09
24
0
Chans: 65%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard

GAIS ställs mot ett Värnamo i storform. Smålänningarna såg länge ut att ha gett upp hoppet om ett nytt kontrakt i Superettan när man låg tvärsist under lång tid. Men något hände för drygt en och en halv månad sedan, då man helt plötsligt började spela bra och vinna matcher. Sex omgångar senare är man alltså obesegrade och har, fyra vinster och två oavgjorda. 

GAIS kan inte vara så nöjda med sin säsong, då jag tror att målsättningen var att slåss om en topp 3-placering. De har varit för ojämna vilket gjort att de är närmare botten än toppen. Man gjorde en bra match mot Örgryte i förrförra omgången när man vann med 1-3, men tyvärr så förlorade man direkt i den efterföljande matchen mot AFC Eskilstuna på bortaplan. 

Speltips:

Jag tror på en målrik match idag. GAIS går alltid för segern på hemmaplan och därför så brukar man göra mycket mål där. Hittills har man bara gått mållösa från en match på Gamla Ullevi. Samtidigt har vi ett Värnamo i storform som har gjort mål i sju raka matcher. Självklart kommer även Värnamo att gå för tre poäng med tanken på placeringen som de befinner sig på. På de sex senaste inbördesmöten så har båda lagen gjort mål i fem av fallen, så det lockar med ett BLGM spel till 1,64 i odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback