Reklam

Frosinone - Spal

25 oktober 2016 at 22:30 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Frosinone har kommit igång på slutet och gjort tre rätt bra matcher och en del mål framåt. Starka på hemmaplan dessutom. Man tar emot ett Spal i form också och som gärna bjuder upp till dans också. Frosinone bra chans att göra fler mål här.

Som jag sa så har Frosinone kommit igång på slutet här och börjat hitta ett rätt bra spel. Senaste 3 matcherna har varit i positivt bemärkelse ändå. Vann med 2-3 borta mot Cittadella, sen vinst hemma mot Bari med 3-1 och nu senast 1-1 borta mot Vicenza. Inte jättebra men helt ok, även om dom mycket väl kunde vunnit där också. Men det är ju framförallt så att dom börjat göra lite mål på slutet som känns bra. och på hemmaplan vet man att dom är starka och kommer så vara hela säsongen. Det är ju där man ska ta de allra flesta 3-poängare. Och ofta vinner man med 2 gjorda mål också.

Ett avbräck offensivt då anfallaren Dionisi är avstängd. Inte positivt att han saknas såklart, å andra sidan så har man en Cocco på bänken som gjort mycket mål i Serie B tidigare säsonger men inte riktigt fått chansen denna säsong. Dags för honom att ta chansen här nu, kan inte få bättre läge faktiskt. Eller så får den yngre och mer rappare Paganini chansen här, kan va rätt man det också i denna match.

Man möter då ett Spal i ganska bra form med 3 segrar och 1 oavgjord senaste 4 matcherna. 3-2, 0-1, 1-1, 3-1 är deras siffror. Ja ni ser ju att det finns tendenser till rätt öppna matcher när Spal spelar och så har det varit i många matcher. Man spelar ju gärna offensivt men har kanske inte den bästa defensiven direkt. Mycket risktagande i många fall. Sånt kommer straffa sig rejält i längden. Man har ju redan släppt in 13 mål på 10 matcher vilket är bland de mesta än så länge. Endast hållit nollan i 2 av 10 matcher och man lär bli tillbakapressade här på bortaplan mot ett hemmastarkt Frosinone.

Och man har 4 avbräck till denna match, först är det mittback Gasparetto som är avstängd vilket är ett tungt avbräck defensivt. Man har även två mittfältare i Schiattarella och Schiavon borta samt anfallaren Antenucci, där Schiatteralla bär ett litet defensivt ansvar han också. 4 stycken startspelare i ett skadefritt och avstängningsfritt Spal.

Trots att hemmalaget Frosinone saknas anfallaren Dionisi här tror jag man har rätt goda chanser att knoppa in 2 bollar här. Man möter ju ett Spal med viktiga spelare borta även dom och som inte gärna parkerar någon buss heller. Så chanser lär det bjudas på. Frosinone över 1.5 mål till oddset 2.20 hos Betway går inte att blunda för. Avanti Frosinone!
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback