advert

Frosinone - Brescia

27 januari 2017 at 21:30 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Frosinone är ett starkt hemmalag och lär gå framåt här. Brescia är bättre hemma än vad man är borta, saknar dessutom båda ordinarie mittbackarna här. Frosinone borde kunna lösa lite mål här på hemmaplan.

Det har blivit två raka förluster för Frosinone nu, först 2-0 mot Pro Vercelli och sen senast 2-1 mot Entella trots en tidig ledning med 0-1. Men det är dock på bortaplan, nu har man hemmaplan där är man riktigt starka och så varit en längre tid. Jag tror vi kommer få se en desperat hemmalag som går för segern hela vägen mot ett lag som är 11 poäng sämre och ett ganska taskigt lag på resande fot. Man har dessutom gjort minst 2 mål i 7 av 11 hemmamatcher och kan även säga att man gjort 1 mål i några matcher men det har varit i underkant. Frosinone har visserligen anfallaren Dionisi borta i denna match, men man har dock nyförvärvet Mokulu redo att ersätta från Avellino, ett intressant nyförvärv helt klart.

Man möter ett Brescia som jag trodde på senast, men då förlorade man med 0-2 hemma mot Avellino vilket va en stor besvikelse. Man är ett spelande lag med tränare Brocchi och tror man kan få problem här mot ett hungrigt Frosinone. Man ska veta det att Brescia inte är något bra bortalag direkt, siffrorna 1-4-6 och målskillnaden 9-19 ör såklart inget som imponerar direkt. Det är alltså bara ett enda lag som släppt in fler mål på resande fot och det Cesena. Nu har man dessutom båda ordinarie mittbackarna borta här, ena är skadad den andre är avstängd, jag pratar om Somma och Calabresi. I övrigt så har man även anfallaren Torregrossa borta samt mittbacken Bubnjic och ytterbacken Rossi. Men det är ju framförallt mittbackarna som kommer saknas här och det ordentligt.

Vi har ett Frosinone som tappade sin direktuppflyttningsplats senaste omgången och som gärna vill återta den här så en seger är det enda som gäller. Och Brescia saknar båda ordinarie mittbackarna vilket jag tror blir lite för mycket för detta spelande lag. Frosinone över 1.5 mål till 1.68 känns som ett bra spel under fredagskvällen, vi hittar det hos Casinostugan. Avanti Frossarna!
  • Charmig spelplats
  • Stabilt utbud
  • Bra odds

Kommentarer

Feedback