Reklam

Frölunda HC - Leksand: Över 5,5 Mål

Matchcenter
23 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
23 aug 2018 at 11:50 (Uppdaterad 23 aug 2018 at 21:16) 23/08
38
0

Träningsmatch

Chans (över-under): 59-41%
Spelvärde: 112,10%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Säsongen är nära till hands för Frölunda som startar igång Champions Hockey League om en vecka. Nu går laget in i turneringen i Strömstad och får möta Leksand.
Två lag som vill spela med fart och fläkt och lämnar gärna defensiven en bit utanför.

Ett lag från SHL möter ett lag från Hockeyallsvenskan. Som det oftast blir när klubbar från olika serier möts brukar det tendera i målfester. 
Mötena mellan Frölunda - Leksand stundar inte att bli några undantag.

Vad talar för målfest:
► Frölunda ser återigen rejält vassa ut i offensiven. Med sin fartfyllda hockey med R. Rönnberg bakom rodret resulterar det i att Frölunda är ett av SHL's målfarligaste hockeylag.
Under försäsongen har offensiven kommit igång med sju mål på två matcher mot tufft motstånd. Växjö fem mål och två mot HV71. Det ska tilläggas att Frölunda spelade uruselt i en period i båda matcherna och hade laget spelat som dom gjorde i dom avslutade fyrtio minuterna hade målen blivit klart fler.
► Två lag med fartfyllda spelidéer. Frölunda sätter fullfart framåt och Leksand likaså. Det är inte två lag som vinner matchen med den starkaste defensiven utan det är framåt som gäller och sätta press på motståndarna.
► Liten rullians på spelaromsättning i Frölunda. Laget har bara "tappat" åtta spelare inför säsongen, varav tre stycken är till världens bästa liga, NHL. Bra spelare har ersätt och truppen är redan nu rejält samspelta med tanke på den låga omsättningen av spelare. 
►  Leksand har inte defensiven att stå emot Frölunda. Det har bytts ut många spelare på backsidan hos dom blåvita dalmasarna. Målvaktsposten ser tämligen ostabil ut att stå emot ett lag från SHL.
Leksand har plockat in många forward med offensiv kraft och det är där återigen lagets fokus hamnar under säsongen. 

Vad talar emot:
► Frölunda har haft svårt att tugga igång under första perioden i sina träningsmatcher. Leksand förmodar jag kommer spela avvaktande och gå på kontring. Dalmasarna kommer försöka hålla nere siffrorna och tvinga Frölunda chansa mer och det leda till kontringsmöjligheter. 
► Defensiven hos Leksand har imponerat hittills. Tre spelade matcher under försäsongen mot i och för sig ganska mediokert motstånd. Sheffield gånger två och Mora. Trots det har laget bara släppt in fyra mål och offensiven har inte imponerat mer än i en match när det blev sju mål framåt. 

Hockeyfest i Strömstad. Frölunda laddar upp rejält och kommer gå för att få en sån bra genomkörare som möjligt inför kommande gruppspelet i Champions Hockey League. 
Offensiven och tempot kommer dras upp och hittills har Frölunda verkligen svarat för målkalas under försäsongen, och nu står det ett ännu svagare lag på andra sidan. Blir det många olika målskyttar hos göteborgarna?

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback