Reklam

Frölunda HC - Färjestad: Över 5,5 Mål

Matchcenter
24 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
24 aug 2018 at 11:37 (Uppdaterad 24 aug 2018 at 21:16) 24/08
41
0

Träningsmatch

Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Frölunda spelar andra matchen på lika många dagar i Strömstad Classic. Nu står topptippade Färjestad för dörren och vi kan förvänta oss en intensiv match med mycket viljor och framförallt utvisningar.

Tungviktsmöte i Strömstad mellan rivalerna Frölunda - Färjestad. Två lag som satsat rejält inför SHL-säsongen och spelar för att hitta sitt eget spel och våga mycket med "råd" att göra misstag.
Båda lagen går in i turneringen med gott självförtroende och målsätter att vinna turneringen. Vi kan verkligen förvänta oss ett laddat möte. 

Vad talar för ett överspel:
► Färjestad sticker inte under stolen om att laget kliver in i turneringen och ska ge allt för att vinna turneringen. 
Laget kommer med samlad trupp och Färjestad's offensiv ser ruggigt imponerande ut.
► Frölunda öste på i sin första turneríngsmatch över Leksand. Att det bara blev 3-2 till göteborgarna går att tacka oeffektivitet för samt J. Arntzén i Leksandsmålet som storspelade. 
En match som hade mängder utav målchanser, men även rejält grinigt spel. Vi fick se matchstraff och mängder utav utvisningar. 
Utvisningar är något som dessutom brukar vara standard under försäsongen. Spelarna är lite "lata" och drar gärna lite extra i sina motspelare. 
► Rivalmöte deluxe. Det är tämligen hårda och rejäla möten när Färjestad möter Frölunda. Två av 2000-talets hockeygiganter och två klubbar som alltid vill finnas med i toppen av tabellerna. 
Mötena mellan föreningar har i stort sett samma utfall. Det blir grinigt, utvisningar, högt tempo och en väldig massa mål.
Förra årets möte i Strömstad vann Färjestad med 5-4. 
Säsongens fyra möten resulterade i två av fyra möten över 5,5 mål och ett stannade på exakt fem mål.

Vad talar emot:
► Frölunda spelade match igår och kan vara något slitna. Truppen är inte matchvan och risken finns att Frölunda vill spela en lugn och sansad inledning och inte bjuda upp till hawaii-hockey.
► Disciplinen. Mycket av målen som båda lagen har gjort och släppt in har kommit i special teams. Båda lagen har inför mötet att hålla sig från utvisningsbåset. Och blir det mycket spel fem mot fem misstänker jag att målen blir mer svårjobbade. 

Det är trots allt ett riktigt laddat möte. 500 personer på läktaren, löningsfredag och spelare som vill visa upp sig inför säsongen. 
Två starka offensiva lag med goda kvalitéer framåt. Det ska bara kunna bli en riktig publikhockey!

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback