Reklam

Froelunda HC - Brynaes: 1

Matchcenter
23 januari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
18 jan 2020 at 09:18 (Uppdaterad 23 jan 2020 at 21:29) 18/01
22
0
Chans (1-X-2): 66-17-17%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 9/10
Hit/Miss: 8-4
Betsson Spela nu hos Betsson
SHL

Jag tänkte kalla det för ett ras för Frölunda. Från att ha varit i den absoluta toppen första halvan av serien är man nu femma, 11 poäng efter Luleå som leder. Det är snudd på ett ras faktiskt. Ett märkligt tapp är det i alla fall och de bör stoppa det omedelbart om de vill sluta åtminstone topp-4 men helst givetvis topp-2 i grundserien för att få hemmaplansfördel genom slutspelet. Det är dags för Frölunda att ta sig i kragen nu.

Frölunda starka hemma

Det är bortaspelet som klickar för Frölunda. 21 poäng borta är precis i mitten av alla lag och det är inte bra nog för ett lag som förväntas vara bäst i Sverige. På hemmaplan har de däremot varit bra som alltid. 35 poäng inspelade, bara några poäng bakom Färjestad och Luleå. Nu är det hemmaplan och på hemmaplan är det alltid tryggt att hålla Frölunda i handen.

Brynäs sladdar fortsatt i tabellen och även om de inte kommer ramla in i bottenstriden, de har heller inte så stor chans uppåt skulle jag säga. Jag tror de kommer sluta fyra från slutet vad som än händer och deras säsong känns redan förseglad. 

Brynäs värdelösa på bortaplan

Brynäs är ändå okej på hemmaplan, men på bortaplan helt värdelösa. 11 poäng inspelade på bortaplan, bara en mer än seriens sämsta lag Linköping och Oskarshamn i den kategorin.

35 poäng Frölunda på hemmaplan mot Brynäs 11 poäng på bortaplan. Lite sorgligt egentligen att folk som spelar inte tittar på de här siffrorna för om de sett det svart på vitt hade de aldrig spelat som de gör. Det här är en given Frölundaseger som utgångspunkt och oddset på Frölunda ska inte vara mer än 1,50.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback