Reklam

Frankrike - USA: Frankrike går vidare

Matchcenter
28 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Parc des Princes (neutral)    Kateryna Monzul
28 jun 2019 at 09:03 (Uppdaterad 30 jun 2019 at 09:37) 28/06
118
0
Chans: 48%
Spelvärde: 112,32%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 6/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Fredagsmys med både vin och blaskig öl. Nachos och ostbricka. Ja, fredagsmyset blir inte bättre än såhär.

Frankrike fick kämpa för att slå ut Brasilien. Marta och de andra legendarerna ville inte åka hem utan att verkligen ha pressat hemmanationen till det yttersta. Frankrike imponerade inte särskilt. Även om det fanns stunder när man fick se vilken nivå de kan hålla. Lika så var det för USA. Stundtals briljant, stundtals fick man tacka högre makter.

Nu ställs dessa två mot varandra i vad som måste, i alla fall på förhand, vara en av de bästa kvartsfinalerna på länge. Båda lagen måste höja nivån helt klart. Det är dock upplagt för något stort här. Två lag som är bra framåt.

Amerikanskorna gör mål, det har vi fått känna på. Dock så när USA väl måste försvara sig, nej då är det inte alls lika imponerande. Då blir de väldigt obekväma och det ser inte alls lika roligt ut, om man inte är motståndare då.

Frankrike kan också göra mål. De är inte lika bra på det som USA men å andra sidan så är man bekvämare på egen planhalva. Renard är kyligheten själv, hon rör inte en min. Hon är stabil och hon kommer vara en svår nöt för amerikanskorna att knäcka.

Båda lagen har helt klart det som krävs för att göra mål och mål kommer det att bli. Båda lagens offensiv trumfar motståndarnas defensiv. Lagen har relativt jämn statistik mot varandra och att det kommer vara jämnt här känns givet.

USA må vara bra framåt men man är för svaga bakåt. Frankrike är inte lika vassa framåt som USA men man är bättre över hela banan. Man har ett jämnare lag från målvakt till anfallare. Skulle USA bara få spela på fransyskornas planhalva skulle man vinna detta 9 gånger av 10. Nu kommer man dock vara tvungen att spela på egen planhalva och där förlorar man. Med tanke på USA är favorit så är det ett fint odds på Frankrike efter 90 minuter men jag tänker mig en jämn match och då oddset på att Frankrike tar sig vidare till semifinal ligger på 2,34, då är det något som jag bara måste köra på. Då behöver vi inte bli rasande om matchen inte är över efter 90 minuter utan vi kan njuta i minst 30 till och tipset sitter i slutändan ändå. Frankrike är det bättre laget och att det bättre laget går till semifinal ger 2,34. Det oddset tar jag alla dagar.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback