Reklam
21 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Central Stadium, Yekaterinburg (neutral)    Mohammed Abdulla Alali
20 jun 2018 at 20:12 (Uppdaterad 21 jun 2018 at 18:54) 20/06
52
0
Chans (1-X-2): 65-25-10%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Mybet Spela nu hos Mybet

Frankrike uppfyllde inte kraven spelmässigt och det var mer tur att de tog tre poäng tillslut mot ett defensivt lagt Australien. Till dagens match väntas tränaren Didier Deschamps gör en hel del förändringar i startelvan.

Perus anfallsspel såg inte så bra ut i vänskapsmatchen mot Sverige som spelades precis innan VM och det verkar ha följt de även in i gruppspelet i VM. De hade svårt att skapa vassa målchanser mot ett Danmark som har imponerat i det defensiva spelet ett bra tag nu. 

Speltips: 

Frankrike insåg nog i den senaste matchen mot Australien att det inte finns några lätta matcher i ett VM och idag möter man ett ännu bättre lag än vad Australien är, men samtidigt tror jag att det passar Frankrike bättre. Peru förlorade första matchen mot Danmark och måste därför våga vara offensiva mot Frankrike om de ska ha någon chans att ta sig vidare från gruppspelet. Frankrike kommer ställa upp med en bättre elva, jämfört med första matchen och då har man fler spelare som kan avgöra matcher. Frankrike har enorm press på sig att ta sig vidare från gruppspelet och det tror jag att de vill få undanstökat så snabbt som möjligt. Jag tror att vi kommer få se ett mer fokuserat Frankrike och att de löser tre poäng tillslut. En rak seger på Frankrike ger 1.65 gånger pengarna hos Mybet.

  • Tyskt spelbolag
  • Exklusiva bonusar
  • Bra utbud

Kommentarer

Feedback