Reklam

Frankrike - Kroatien: 1

Matchcenter
15 juli 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Luzhniki (neutral)    Néstor Pitana
14 jul 2018 at 12:08 (Uppdaterad 15 jul 2018 at 18:55) 14/07
51
0
Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Nu ska det hela avgöras! VM börjar komma till sitt slut och finalen är här. Frankrike och Kroatien är finallagen. Två lag som bara blivit bättre och bättre ju längre mästerskapet har pågått. 

Kroatiens resa genom VM har varit upp och ned. Stundtals har man varit illa ute och nära inpå att bli utslagna. Men man har krigat på och lyckats ta sig vidare varje gång och nu står man i en final. I åttondelsfinalen mötte man Danmark där det stod 1-1 i fulltid. Blev förlängning och 30 minuter extra för lagen. Kroatien fick straff i sista minuterna och Modric fick chansen att avgöra men Schmeichel i mål gick rätt och tog straffen, dock förgäves då Kroatien tog det hela i straffläggningen.                              I Kvartsfinalen var hemmanationen motståndare. Även där avgjordes det på straffar där Kroatien stod som segrare. I semifinalen mötte man ett pressat England. England hade favoritskapet och all press på sina axlar. England tog också ledningen med 1-0 men Kroatien kämpade sig in i matchen och kvitterade genom storspelande Perisic. Blev förlängning även där. Kroatien tog för sig i förlängningen och det såg ut som att England var mer rädda att förlora än viljan att vinna. Kroatien utnyttjade det och Mandzukic avgjorde på förlängningen. 

I finalen möter man stjärnfyllda Frankrike. Inför VM var man lite tveksam till att Deschamps skulle lyckas få ihop alla stjärnor till ett lag. Det har han lyckats med galant och Frankrike blir svårslagna i finalen. Frankrikes lag har i stort sett allt. Snabbhet i Mbappé, spelskicklighet i Kante och tyngd i försvaret i Umtiti och Varane.

Mbappé har slagit igenom i detta VM och är nästintill en komplett fotbollsspelare vid 19 års ålder. När han kommit upp i fart har han nästan omöjlig att stoppa och kan mycket väl göra mål på egen hand. 

Kroatien har visat prov på mental styrka i och med tre vinster, två på straffar och en i slutet på förlängningen. Dock har man då spelat över 90 minuter(en hel match) mer än Frankrike och jag tror att det kan bli avgörande i ett sådant långt mästerskap. Frankrikes sylvassa omställningar och snabbhet blir avgörande mot ett lite slitet Kroatien och Frankrike vinner fulltid till 2 gånger pengarna!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback