Reklam

Frankrike - Italien: 2

Matchcenter
6 april 2018 at 11:30 - Tennis, Davis Cup
1 apr 2018 at 09:19 (Uppdaterad 8 apr 2018 at 15:10) 01/04
248
0

Chans (1-2): 41-59%
Spelvärde: 112,69%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Turnering: Davis Cup. Underlag: Grus.

Först och främst en viktig grej att notera här. Vårt system här på betting förstår sig visst inte på Davis Cup riktigt. Det är Italien som har hemmaplan här, ingenting annat. Om de inte haft det hade det här spelet aldrig ens varit i närheten av att komma på fråga. Det står med andra ord fel däruppe i spelbeskrivningen.

Matchen spelas i Genoa, på grus, utomhus, och det är förstås en förutsättning för att Italien ska kunna vinna. De har Fognini som känns som lagmatchens starkaste kort. Frankrike saknas sina tyngsta pjäser Tsonga och Monfils. Inte heller Gasquet finns med i uppställningen. De har dock ett starkt lag ändå, så klart. Världstian Pouille finns med, och han kommer kompletteras av Chardy i singelspelet. Mannarino finns också med som ett alternativ, men han är ingen höjdare på grus och har också svag form, så det lär bli Chardy. Dubbeln tas om hans av Herbert/Mahut, ett av världens bästa par.

Italien kommer med Fognini som sin förstagubbe och sen antingen Lorenzi eller Seppi på andrasingeln. Bolelli och Berrettini finns också med i laget. 

Jag tänker som så att Fognini slår fransmännens tvåa. Fognini är lite favorit mot Pouille. Italien är favorit i en eventuell avgörande match. Och om det krävs kan Italien också ställa ett av världens bästa dubbelpar på benen. Bolelli/Fognini är sen tidigare Grand Slam-vinnare och när de verkligen vill har de inte många övermän på det här underlaget. Fransmännen har en väldigt trolig vinst i Pouille mot italienarnas tvåa och de är favoriter i dubbeln, men de andra tre matcherna känner jag att Italien tar, och då de även har fin chans i dubbeln plus att Pouille kanske inte är sådär bombsäker ens mot typ Seppi, man landar i att Italien tveklöst är favoriter här. 

Bra odds med andra ord. 

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback