Reklam

Frankrike - Brasilien: Brasilien gör inte mål

Matchcenter
23 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Marie-Soleil Beaudoin
22 jun 2019 at 11:27 (Uppdaterad 24 jun 2019 at 08:20) 22/06
61
0
Chans: 55%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
Legolas-Bet Spela nu hos Legolas-Bet
Dam-VM

Frankrike såg lite omotiverade och slöa ut i sista gruppspelsmatchen men innan det så imponerade man och visade varför man kommer vara med och spela om guldet. Man har varit stabiliteten själv och de enda som har gjort mål på fransyskorna är de själva.

Offensiven har varit varierad och bra då Le Sommer stått för rutinen och de nya unga spelarna har stått för farten. Att hemmapubliken har varit magisk gör inte precis Frankrikes chanser sämre här. Nej, mot ett Brasilien, som visserligen slagit Italien, men man ser trötta ut och det kommer inte hålla här.

Pratade om Brasilien som potentiell skräll innan VM men nej då skulle man ha behövt vinna gruppen. Frankrike blir för svåra för brasilianskorna.

Frankrike har hållit nollan i 5 av de 8 senaste, 6 om man inte räknar självmålet. Brasilien må ha bra spelare som kan göra mål, bland annat Marta, men det faktum att man ser så trötta ut och mot ett Frankrike som kommer vara på topp. Nej det går inte. Enda chansen man har att göra mål här är om man får en straff. Det tror jag inte och det kommer jag inte spela på heller. Frankrike är så pass bra att man ska kontrollera detta från start till mål mot ett Brasilien som ser ut att behöva sova i en vecka. Jag tror inte Brasilien gör mål och jag tycker oddset på det är bra.

  • Pay n' Play
  • Spela på hästar
  • Casino och sport till bra odds!

Kommentarer

Feedback