Annons

Frankrike - Australien: Under 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
22 november 2022 at 20:00 - Fotboll, VM
Al Janoub Stadium (neutral)    Victor Gomes
21 nov 2022 at 13:02 (Uppdaterad 22 nov 2022 at 22:01) 21/11
Kommentarer
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-1
Unibet Till Unibet

Världsmästarna Frankrike tar emot Australien i den första gruppspelsomgången i Grupp D. Här har vi också Danmark och Tunisien. Självklart är Frankrike favorit i den här matchen även om de haft ett par rejäla skadeavbräck inför mästerskapet. Frankrike har dock, som ni vet, en mycket stor bredd att välja mellan och Deschamps urval av spelare är något många andra förbundskaptener skulle vara tämligen avundsjuka på. 

Frankrike är ute efter sitt tredje VM-guld totalt (1998 samt 2018) och sitt andra på raken. Att lyckas med bedriften att vinna två VM på raken är mycket svårt och det har bara hänt vid två tillfällen tidigare i VM-historien. Senast det hände 1958/62 när Brasilien vann två raka på den tiden Pele var som allra bäst (Italien vann 1934 och 38). 

Benzema, kanske i sitt livs form kommer saknas enormt för Frankrike. Liksom Kante som var oerhört viktig när de vann guld i Ryssland 2018. Det var även Pogba som också missar detta VM. Det gäller också för PSGs försvarare Kimpembe. Som sagt så har Frankrike ett oerhört brett urval av spelare att välja mellan. Mbappe gillar att spela med Giroud på topp och vi kan räkna med att de två startar matchen på topp för Frankrike.

Australien har aldrig vunnit VM och kommer inte göra det den här gången heller. Vad vi däremot vet är att att detta är ett mycket välorganiserat lag i försvarsspelet, alltid gör sitt bästa, de är vassa på fasta situationer och om de har en riktigt bra dag kan de i princip slå vem som helst. Håll koll på den 18-årige supertalangen, Garang Koul. I Januari kommer han ansluta till Newcastle och därmed bli klubbkamrat med vår egen, Alexander Isak. Enligt de flesta experter i Australien är Koul landets största talang någonsin.

Det här kommer bli en kontrollerad match från Frankrikes sida som bör ta hem segern till slut. Mitt spel blir under 2.5 mål till det trevliga oddset 2.15. Frankrike kommer göra vad som krävs, men inte mycket mer.  

  • 100 kr gratisspel
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback