Reklam

Frankrike - Australien: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 juni 2018 at 12:00 - Fotboll, VM
Kazan Arena (neutral)    Andrés Cunha
14 jun 2018 at 20:49 (Uppdaterad 16 jun 2018 at 13:53) 14/06
96
0
Chans (över-under): 63-37%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Frankrike gjorde precis vad som förväntades av de och vann som bekant Sveriges grupp i VM-kvalet, med 23 poäng inspelade, jämfört med Sveriges 19 som slutade på andra plats. Till VM kommer man som en av favoriterna till att vinna hela balunset, med all rätt. Man har i mina ögon den bredaste truppen med kvalitetsspelare av deltagande landslagen. 

Australien hamnade på en tredje plats bakom Japan och Saudiarabien i AFC VM-kvalet. I och med det fick man spela fyra playoff matcher mot två lag. Först slog man ut Syrien efter stora problem med 3-2 totalt och sedan besegrade man Honduras något enklare med 3-0 utöver två matcher och kvalificerade sig då för VM. 

Speltips:

Australien ska enligt de flesta inte ha någon chans att ta sig vidare från gruppspelet och jag tror att Australien trivs med att inte ha någon press på sig i någon av matcherna. Jag tror att de kan överraska många lag i gruppen. De har spelat ganska bra i träningsmatcherna inför VM, där de mött Colombia, Tjeckien och Ungern. Mot Colombia blev det 0-0, mot Tjeckien blev det 4-0 vinst och mot Ungern en 2-1 vinst. Frankrike ska bara vinna den här matchen med de spelarna som man har och jag tror inte att de nöjer sig med en uddamåls vinst. Därför förväntar jag mig att Frankrike öser på tills man fått in minst två mål i matchen. Jag tror även att Australien med lite tur kan peta in ett mål. Summa summarum så tror jag att det blir en del mål i matchen och jag spelar därför över 2.5 mål totalt, till 1.70 i odds hos Coolbet.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback