Reklam

Franco Skugor - Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
19 augusti 2018 at 21:10 - Tennis, ATP
Court 4, Wake Forest Tennis Complex
19 aug 2018 at 19:32 (Uppdaterad 20 aug 2018 at 00:18) 19/08
115
0
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 120,96%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
1xBet Spela nu hos 1xBet
Turnering: Winston Salem. Underlag: Hardcourt.

Man kunde se på oddsen i morse att folk var på väg att börja överskatta Skugor, så jag väntade lite med den här, men nu är oddset på Zeballos tveklöst redo att plockas.

Lite komiskt det här faktiskt. Skugor är dubbelspelare. Zeballos är singelspelare. Men trots det är Zeballos bättre än Skugor i dubbel. Nu är det dock singel, och folk anser alltså att Skugor är lika bra som Zeballos i den här spelformen, en spelform som Skugor inte satsar på och som han aldrig ens varit i närheten av atp-touren inom. Faktum är att på den tiden han satsade på singel så var han aldrig ens och nosade på att vara topp-100 i världen. Zeballos är konstant topp-100 i världen. Skugor anses nu alltså vara mycket bättre i singel än han var på den tiden han satsade på singel. Det är ju snurrigt det här, det hör ni.

Han är kapabel i singel fortfarande dock, Skugor. När hans kropp fungerar har han en jäkla serve och han returnerar bra. Han är rätt giftig och kan överraska mot bra spelare. Igår slog han Moutet, som kanske inte är riktigt redo för atp-touren ännu, särskilt inte på hardcourt, men ändå en bra seger. Det här är dock ett snäpp uppåt, dels kvalitetsmässigt, men framför allt, Zeballos är en listig rackare som Skugor inte kommer kunna lura med sitt hyperoffensiva spel.

För mig är det inte minsta snack om saken. Skugor har absolut skrällchans. Jag ger honom 37% chans att vinna matchen. Men när folk ger honom nästan 50% chans, då blir det totalt vansinnigt. Superodds på Zeballos och värt en rejäl insats.

  • Enormt utbud av spel
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback