Annons

Francisco Cerundolo - Guido Pella: 2 - Speltips

Matchcenter
16 januari 2023 at 01:10 - Tennis, Grand Slam |
Court 15, Melbourne Park
13 jan 2023 at 09:28 (Uppdaterad 16 jan 2023 at 03:20) 13/01
102
0
Chans (1-2): 80-20%
Spelvärde: 124,00%
Lägsta spelbara odds: 5,00
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Till Bethard
Att inte våga, när man inte gör det, då ska man nog inte spela egentligen. Då tycker man nog inte egentligen det är roligt. Här är det ett ganska kul läge att våga.

Kommer ni ihåg Pella? Kan man kalla honom 2019 års Cerundolo kanske? För några år sen var Pella uppe som världens 20:e bästa spelare enligt atp-rankingen. Han var aldrig så bra, men han var bra, så klart. Han var topp-50 med marginal. Han presterade på både grus och hardcourt och ja, en riktigt bra atp-spelare helt enkelt. Sen har han varit skadad jättelänge. Han kom tillbaka precis i slutet av förra säsongen och spelade en match. Var inte oduglig då utan pressade, faktiskt Francisco Cerundolos lillebror, Juan Manuel Ceruncolo i två jämna set. Juan Manuel har vunnit på atp-nivå och varit topp-100, så ingen dålig spelare det heller.

Just det där, att Pella spelade en match i slutet av förra säsongen, spelar roll här. För det betyder att han antagligen kunnat förbereda sig inför det här. var han frisk nog att spela tennis i november, då har han haft en rejäl försäsong där han kunnat träna på och även om han så klart saknar matchträning, han skulle kunna vara rätt hyfsad här.

Vad menade jag då med att Pella var 2019 års Cerundolo?

Ja, en spelare som blir väldigt högt rankad, men inte är så bra helt enkelt. Cerundolo har hamnat otroligt högt upp på rankingen, men är inte så vansinnigt bra. Dessutom, även om han fått med sig något bra resultat på hardcourt, han är i grund och botten direkt svag på underlaget på ett helt annat sätt än vad Pella är.

Jag tycker skrällchansen är där. Liten insats, men ändå en kul chansning. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback