Annons

Fotbolls-VM 2022 i Qatar: Saudi flest insläppta mål i gruppspelet - Speltips & Rekar

21 november 2022 at 11:00 - VM 2022
24 okt 2022 at 15:44 (Uppdaterad 25 nov 2022 at 08:35) 24/10
49
0
Chans: 17%
Spelvärde: 119,00%
Lägsta spelbara odds: 5,88
Units: 2/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet

En härlig tid för oss bettare är att leta långtidsspel till stora turneringar som detta. Denna upplaga känns lite klurigare än tidigare vad jag vill minnas men jävlar vad fint det ska bli med vintergrind den här gången!

Mitt spel: Saudiarabien släppa in flest mål i gruppspelet. 

Trots att araberna så gott som har hemmaplan i detta VM så väljer jag att jobba emot dom här. Tycker laget hamnat i en riktigt taskig grupp där man ställs mot Messi och Argentina, Lewandowski och Polen samt även en liten joker i Mexiko.

Ser vi på lite historia har Saudi lyckats kvalificera sig för 5 VM-mästerskap. Det började 1994 där laget imponerande tog sig vidare till slutspelet, men som alla vet tog det stopp mot Sverige (3-1).

1998 i Frankrike blev det en jumboplats i gruppen, där man endast tog en poäng (2-2 mot Sydafrika) och förlorade övriga mot värdnationen och även Danmark. 7 insläppta mål blev det denna gång.

Värre var det 2002 där man slutade på 0 poäng, 0 mål framåt och hela 12 insläppta! 2006 blev det en inspelad poäng och 7 insläppta mål i en grupp där man hamnade ihop med Spanien, Tunisien och Ukraina.

I den senaste upplagan fick vi återigen se prov på Saudis svaga försvarsspel när man släppte in 5 mål mot värdnationen Ryssland och jag hoppas såklart att historian upprepas och att man faller ihop likt tidigare mästerskap i åtminstone en av tre matcher i gruppen nu.

Panama var förra VMs riktiga slagpåse som släppte in hela 11 mål. Efter det landade Saudi på en andraplats med 7 insläppta och när jag kollar in övriga grupper så är det svårt att se vilket annat land som riktigt ska hota.

Enligt oddsen är Costa Rica och Iran de största utmanarna här. Förstnämnda har Spanien, Tyskland och Japan och visst skulle det kunna bli en del bollar i baken, även om de tre lagen kanske inte riktigt ser sina bästa dagar för tillfället. Iran vet vi som oftast har ett väl ihopspelat lag med en stabil defensiv, de har även en hyfsat enkel grupp med England, Wales och USA.

I mina ögon är det här ett vettigt spel och vi hoppas att Messi och Lewandowski är på riktigt spelhumör i gruppen så kan vi nog säkert få se Saudi släppa in 7-8 bollar, vilket bör räcka för att spelet ska rättas grönt.

  • 100% upp till 500 kr i sportbonus
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback