Reklam

Forshaga - Surahammar: 1

14 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
12 okt 2018 at 09:26 (Uppdaterad 14 okt 2018 at 22:33) 12/10
148
0
Chans (1-X-2): 75-10-15%
Spelvärde: 129,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Jag kliver ut tidigt med detta spel då jag tror oddset kommer trampa nedåt en aning. Forshaga har hemmamatch mot jumbon Surahammar och det ska bara bli en enkel seger för värmlänningarna.

Forshaga åkte i onsdags upp till Borlänge för en otroligt svår bortamatch och gör det väldigt bra med tanke på förutsättningarna. Det är inget snack om att Borlänge är ett klart mycket bättre lag, men FIF gjorde det bra och höll ganska jämna steg i de två avslutande perioderna och Borlänge vann med 2-0. Nu under helgen har man istället match mot seriejumbon och evigt dåliga Surahammar. Det är en match man bara ska vinna enligt mig. I onsdags erbjöds vi hela 2.15 på Grums emot Sura och det var bara att tacka och ta emot. Surahammar är det sämsta laget i serien och är laget som fortfarande ståtar utan en enda vinst. Man vann tillexempel två matcher under grundserien + fortsättningsserien, vilket säger en del om deras trupp. Forshaga är klart bättre och bör vinna med 2-3 mål.

Talar för spelet

  • Suras enda poäng har kommit på bortaplan, men normalt sett är laget klart sämre på resande fot än vad man är hemma.
  • Ja, vad ska man säga. Surahammar kommer alltid sist i serien och det är inget snack om att de kommer hamna på samma position även iår. Forshaga är starkare på varenda position.

Talar emot spelet

  • Forshaga är väldigt ojämna känns det som. Framförallt när det gäller det defensiva spelet. Det kan vara väldigt ”kladdigt” framför egen kasse under vissa stunder och det gäller att man får bort det.
  • Inställningen är alltid viktig i såna här typer av matcher. Surahammar vet om att de är underdogs i varenda match och kämpar så länge de är med. Forshaga vet att de är bättre och det mentala är viktigt.

Jag tycker det ska vara klasskillnad här. Inte för att Forshaga är det laget med mest individuell skicklighet, men Surahammar är verkligen inte alls bra. Forshaga ska vinna detta. Det kan vara med ett måls marginal, men skulle inte bli förvånad ifall det blir med en klart större måls skillnad. Jag testar Forshaga att vinna under ordinarie tid till oddset 1.72 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback