Reklam

Forshaga - Skövde: 1

19 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
19 okt 2018 at 15:29 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 09:33) 19/10
79
0
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 133,28%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-5 STR
Unibet Spela nu hos Unibet
Ikväll är det dags igen där vi tittar närmare på matchen mellan värmländska Forshaga som tar emot Skövde i Ängevi. Jag tycker oddsen är väldigt skeva här och det känns som bolagen enbart går på klubbnamn och inte hur de faktiskt presterat.

Forshaga ligger efter åtta spelade omgånger på en tredje plats ifrån slutet. Man ska dock inte stirra sig blind på tabellen då det enbart skiljer tre poäng upp till sjätteplatsen där dagens motståndare Skövde befinner sig. Hemmalaget har börjat hitta rätt lite de senaste matcherna och kommer faktiskt ifrån ett par starka insatser. Senast hade man full kontroll på Surahammar i princip i hela matchen och avfärdade dem med 2-0. Idag ska man alltså ta sig an Skövde och det är match jag tycker att man ska vinna. Jag förstår faktiskt inte oddsättningen här. Skövde är inte alls lika bra som man varit de senaste säsongerna och jag tycker också att man visat att man nu är ett mittenlag. Skövde har tappat en hel del rutin ifrån förra säsongen till exempel och det är väl också en stor anledning till varför man inte längre klassas som ett topplag. Oddsen borde vara klart jämnare och jag tycker kanske tillochmed att vi fått fel favorit här.

Talar för spelet

  • Bolagen går mycket på tabellplaceringen och lagnamnet här. Det skiljer bara tre poäng mellan lagen och det är för mig helt fel i oddssättningen här.
  • Skövde har lite problem på målvaktsfronten. Förstemålvakten Victor Andersson skadade sig senast och Adam Schultz får chansen istället. Ingen dålig målvakt på något sätt, men hans form den här säsongen har inte varit bra. Fördel Westerlund i FIF.
  • Forshaga slog faktiskt Skövde i två träningsmatcher under försäsongen. I genrepet vann de hemma med 6-3 och i Skvde vann dem med 4-2.

Talar emot spelet

  • Forshagas ineffektivitet. Man skapar en del framåt, men har väldigt svårt att få in pucken. Skövde har lite vassare spetskompetens, vilket kan vara avgörande i tighta matcher.
  • Det som också kan stoppa hemmalaget från en seger idag är att man ibland hamnar i så djupa och långa svackor.

Jag tycker oddsen ska vara klart jämnare här och tycker som sagt också att vi fått fe favorit. Den här gången blir det lite tyngre i insats med tanke på värdet. Jag testar Forshaga att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.38 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback