Reklam

Forshaga - Lindlöven: 2

30 september 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
30 sep 2018 at 10:29 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 20:28) 30/09
67
0
Chans (1-X-2): 22-16-62%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-5
Bethard Spela nu hos Bethard
Idag blickar jag återigen mot Forshaga och deras match emot Lindlöven. Förra veckan var jag helt fel ute på det i matchen mot Köping och känslan här är väl att motståndet lär vara ännu tuffare idag.

Forshaga förlorade senast med hela 1-6 hemma mot Köping. En match som jag faktiskt trodde ganska hårt på värmlänningarna. Spelet från hemmalagets sida var allt annat än bra i den matchen och även om siffrorna kanske var lite överkant samt att Forshaga med lite mer flyt hade fått in någon mer puck, så var segern för Köping fullt rättvis. Till dagens match är jag helt säker på att motståndet är tuffare och då förstår jag inte hur man ska lyckas tugga ner Lindlöven. Gästerna är enligt mig ett bättre lag rakt igenom. De har haft en ganska tuff start på serien där segern senast var deras försa på säsongen, vilket kanske förvånar med tanke på att laget borde vara med i toppen. Jag tror segern mot Grums var startskottet för Lindlöven och deras resa uppåt i tabellen. Borta emot Forshaga är aldrig en rolig bortamatch, men detta bör man vinna.

Talar för spelet

  • Spetskompetensen. Forshaga är mer ett ”lag” och kanske saknar de stora stjärnorna. Lindlöven har ett par toppar med bland annat Niklas Lihagen som är riktigt bra för den här nivån.
  • Segern senast tror jag var skön för Lindlöven. Man är tippade i toppen och känslan är väl att stenen lättade lite i och med segern. Man är bättre än plats åtta i serien och det bör visa sig.
  • De möttes på försäsongen där Lindlöven vann med 2-7 respektive 4-1. Det känns väl som att de resultaten visar lite skillnaden på dessa.
  • Forshaga har ett tunt lag och man är väldigt känsliga för skador/sjukdomar. Saknar även idag ett par killar, vilket gör att det blir en tuff match även denna gång.

Talar emot spelet

  • Forshaga bör vara grymt revanschsugna. Insatsen senast var verkligen under all kritik och det är inte okej att vara så dåliga som man var. Räkna med en bättre insats.
  • Finns det något ställe som det är tråkigt att komma till som bortalag så måste det vara Forshaga. Om jag minns rätt så var den rankad som den sämsta ishallen i den västra serien och dessutom är Forshaga normalt sett ganska starka här.

Jag tycker ändå att skillnaden på trupperna ska visa sig över sextio minuter. Lindlöven är ett lag med ambitioner och man ska bara vara bättre än Forshaga. Jag testar Lindlöven att vinna under ordinarie tid till oddset 1.71 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback