Reklam

Forshaga - Kumla: 1

3 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
3 okt 2018 at 14:55 (Uppdaterad 3 okt 2018 at 22:10) 03/10
54
0
Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 122,40%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss: 4-2
Expekt Spela nu hos Expekt
Vi blickar emot Värmland och Forshaga idag igen, men den här gången tror vi på seger för värmlänningarna. Kumla kommer på besök och jag tycker på alla plan att det ska vara klar fördel hemmalaget här.

Forshaga har jag trott hela sommaren att de ska få en spännande säsong att tillgå, men starten har varit allt annat än bra. Man har endast en seger på fem matcher och den kom emot Malung på bortaplan. Problemet har väl varit att man saknat en del spelare, samt att kanske försvarsspelet varit lite tamt. Till den här matchen måste man börja vinna ifall man vill haka på lagen däruppe och mer passande uppgift kan man inte få. Kumla är enligt mig ett av de klart sämre lagen i serien och de lär hamna näst sist i serien precis före Surahammar. Kanske att de lyckas knipa en placering till, men högre än så blir det inte. Kumla har tappat en hel del kvalité från förra säsongen och man kommer helt klart få det tufft. Man har skrapat ihop fyra poäng såhär långt, men tre poäng mot urusla Surahammar och en poäng mot Arboga är inget som skrämmer. Forshaga har hemmaplan och måste vinna idag. Klart bra odds på ettan här.

Talar för spelet

  • På pappret är Forshaga klart bredare än Kumla och ska vara snäppet bättre på alla positioner. Kumla har tappat en hel del rutin inför den här säsongen och kommer få det kämpigt.
  • Kumlas inledning har inte varit bra på bortaplan. Tretton mål i baken och endast ett framåt är inget som imponerar. Dessutom var man fullständigt utspelade av ett Skövde som inte alls håller hög kvalité. Forshaga har slagit Skövde i två träningsmatcher den här säsongen bland annat.
  • Nog för att Forshaga haft många borta, men får också tillbaka ett par idag. Dessutom tillskott i Oliver Henriksson från Nybro som spelade matchen senast och också lånet Lukas Enqvist från Timrå som ska spela ikväll.

Talar emot spelet

  • Försvarsspelet. Det har varit under all kritik såhär långt, men samtidigt har man mött ganska tufft motstånd.
  • Man har en ganska tunn trupp. Haft många borta under inledningen och saknar också några även idag.

Jag tycker detta spel känns riktigt bra. Oddset är bra för jag tycker att Forshaga ska vara ett klart bättre lag än Kumla. Jag väljer en lite högre insats på hemmalaget idag och spelar Forshaga inklusive övertid/straffar till oddset 1.80 hos Expekt.

Lycka till!

/Heden

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback