advert

Foggia - Virtus Francavilla

28 januari 2017 at 21:30 - Lega Pro
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Foggia är ett hemmastarkt lag som är inne i en bra form just nu där man öser in mål. Man möter Virtus Francavilla som även dom har rätt bra form just nu, skiljer dock 8 poäng trots jämsides i tabellen. Klar fördel till hemmalaget här tycker jag.

Foggia är inne i en bra period nu med 4 segrar på de 5 senaste och man har vunnit med 1-3, 3-1, 3-0 och senast 1-3. Och där i mellan spelade man 1-1 borta mot seriens tajtaste försvar i laget Andria, ändå bra gjort på bortaplan. Men det är ju ändå på hemmaplan man är som bäst där man spelar en offensiv fotboll med mycket bollinnehav. man har all chans i världen att gå upp i Serie B till nästa säsong men då krävs det att man vinner denna match, speciellt på hemmaplan där man inte får tappa poäng. Det är jämnt i toppen mellan de fyra bästa lagen i serien 46, 46, 44 och 44 poäng där Foggia ligger 4a för tillfället. Sen ett snäpp ner till dagens motståndare som har 36 poäng. Till denna match saknas två ordinarie backar i form av Angelo och Alan Empereur, men även målskytten Sarno saknas vilket såklart är ett avbräck. Men man har dock rätt bra bredd och har även fått in en bra anfallaren i form av Di Piazza som fick hoppa in i slutet senast och lär bli ett bra tillskott.

Och man möter då Virtus Francavilla som är inne i en bra period just nu, men det är dock på hemmaplan som man tagit de mesta av poängen. Lagets 10 senaste matcher och facit är detta; 5 segrar på hemmaplan och sen 1 seger, 3 oavgjorda och 1 förlust på bortaplan. Ni ser ju att man är ett klart bättre hemmalag kontra bortalag. Och så möter man nu ett offensivt starkt hemmalag som kommer gå för seger i alla lägen då man verkligen behöver 3 poäng. Tror alltså inte att det kommer gå så jättebra här borta mot Foggia. Man har dessutom superviktige mittbacken Vasco Faisca borta här efter att ha skadat sig i förra matchen, jätteavbräck då han är väldigt rutinerad med massa matcher i Serie B men även Grekiska superligan bakom sig. Utöver han så stryker vi även ordinarie mittfältaren Prezioso samt målvakten Casadei (29 år med 11 matcher från start), och han ersätts av Albertazzi (19 år med 9 matcher från start) så ett mer osäkert kort där.

Tycker att Foggia med bra motivation och hemmaplan borde göra minst 2 mål här mot ett Francavilla som saknar viktiga defensiva spelare samt att man inte är något höjdarlag på bortaplan. Foggia ska vara klassen bättre normalt sett och spelar därefter. Foggia över 1.5 mål finns till 1.80 hos ComeOn. Avanti!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback