Reklam

Florida Panthers - Montreal Canadiens: Florida över 3.5 mål

Matchcenter
9 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
8 mar 2018 at 18:33 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 07:10) 08/03
27
0
Chans: 55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Match inatt mellan två lag med helt skilda förutsättningar och mål med den avslutande delen av säsongen. Florida krigar hårt för att ta sig till slutspel och Montreal ska bara spela av säsongen och börja bygga om. Hemmaseger att vänta?

Jag var länge inne på att köra både raka ettan här samt överspelet i matchen, men valde att gå på lagtotalen för Florida istället. Ska ettan sitta så tror jag inte direkt det kärvar på hemmaplan för dem och ska överspelet sitta så kommer merparten av målen från Floridas förmodligen. Därför väljs över 3.5 mål på Florida istället till ett finare odds. Florida har visat upp storform på slutet och jag tror man vinner idag igen. Man skapar mycket, har fint målflow och spelet på hemmaplan är lysande. Senast spelade man borta mot Tampa och förlorade med 4-5 efter förlängning, men kanske var det lag som egentligen var värda segern. Motståndarna Montreal har haft en kämpig säsong redan från start. Det känns som att det har grinat dem illa under i princip hela säsongen och det känns lite som att man bara vill få ett slut på det ibland. En bortamatch i varma Florida är kanske precis vad laget behöver, men jag tror inte heller att det ger någon positiv effekt. Florida är bra för tillfället och har bra chans idag igen att bräcka linan.

Talar för spelet

  • Florida har otroligt bra form, trots förlusten senast. Man har fått ordning lite på försvarsspelet samt att Roberto Luongo räddar det mesta. Då är det klart det flyter på bra framåt också.
  • Hemma i Florida är man ett helt annat lag än vad man är på resande fot. Trots den lite skrala publiksiffran så bärs man fram av en bra publik och det känns som man spelar med en helt annan energi på hemmaplan. Montreal är dessutom riktigt risiga på resande fot.
  • Panthers är ett lag som spelar snabb ishockey och har mycket tid i anfallszon. Ett lag som Montreal är lite liknande på något vis och sådana lag brukar bjuda på sevärda tillställningar. Att det bara blev tre mål i första mötet den här säsongen känns lite som en tillfällighet.
  • Price är out och det är givetvis positivt för oss, även om Charlie Lindgren och Antti Niemi varit helt okej. Man bör kunna överlista någon av dessa fyra gånger idag.

Talar emot spelet

  • Montreal har trots sin ganska dåliga form inte släppt in så många mål på slutet. Man inriktar sig nog mycket på försvaret när man har två målvakter som inte är lika bra som Price.
  • Historiken. Även fast de inte mötts så många gånger senaste åren så har Florida haft svårt att göra mål på Habs. Som flest två mål i en match på de fem senaste matcherna. Dock lite andra förutsättningar till dagens match.

Med dagens läge för båda lagen och förutsättningarna som är just nu så ger jag Florida ganska bra chanser att göra minst fyra mål ikväll. Det positiva i det hela är att Nordicbet inkluderar övertid/straffar i sina spel och det är en liten säkerhet såklart. Jag testar Florida över 3.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 2.05.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback