Reklam

Florida Panthers - Edmonton Oilers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
17 mars 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
17 mar 2018 at 17:05 (Uppdaterad 17 mar 2018 at 21:47) 17/03
21
0
Chans (över-under): 59-41%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Vi har ännu en tidig match från Nordamerika och det är den mellan Florida och Edmonton. Hemmalaget fortsätter att visa god form och måste också på vinnarspåret ifall de vill till slutspel. Edmonton är bra offensivt. Målrikt igen?

Florida verkar ha toppat formen rejält nu inför avslutningen. Man har vunnit åtta av de tio senaste matcherna där enbart den förrförra hemma mot Ottawa blev den första och enda förlusten under ordinarie tid. Man studsade tillbaka senast direkt och vann med 3-0 efter att målvakten Luongo gjort en riktig bragdmatch och räddat alla 46 skotten som han fick emot sig. Han är det enda hotet idag mot ett överspel känns det som. Florida är jag inte speciellt oroad för med tanke på den formen man befinner sig i. Edmonton har sedan en tid tillbaka inte speciellt mycket att spela för. Man gör det ändå okej med tanke på förutsättningarna. Senast blev det förlust hemma mot San Jose som kämpar för slutspel. Man gör ändå tre mål och jag tycker man har en ganska fin offensiv i Oilers, även fast man kanske inte fått så mycket utdelning under säsongen som man kanske ibland varit värda. Idag tror jag på en match där vi får en böljande matchbild och således också en hel del målchanser. Dessutom väldigt bra sådana också. Florida är väldigt offensiva på hemmaplan och Edmonton är bra på skridskorna och kommer ta varenda möjlighet att gå på offensiven.

Talar för spelet

  • Floridas form är superbra. Man är bra framförallt offensivt och de senaste matcherna har man öst in mål med ett jämnt flöde. Defensivt också bra, men hemma spelar man all in framåt och då blir det luckor bakåt också.
  • Hemmalaget är ett av lagen som skjuter flest skott på mål offensivt sett, men man släpper även till en hel mot egen kasse. Trots Edmontons tabelläge är man faktiskt ganska starka när det gäller skott på mål och är uppe på nästan 34 skott/match i snitt. Defensiven vet vi är under all kritik i Oilers.
  • De har möts en gång den här säsongen och det var för en dryg månad sedan. Den matchen slutade 7-5 till Panthers favör och över 70 skott på mål. Ser vi tillbaka på den matchen så är ju överspelet givet en dag som denna också.

Talar emot spelet

  • Roberto Luongo. Han har varit en av hela säsongens bästa målvakter det här året och hans form på slutet är galet bra. Han höll nollan senast och stod för kanske säsongens bästa insats.
  • Den här punkten stärker väl punkten ovan en aning. Edmonton har en del offensiv, men man är också ganska ineffektiva. Får man inte in pucken så slängs det puckar hejvilt och kanske ibland i lite för dåliga lägen.

Jag tror såklart att Florida vinner idag, men Edmonton har en hög nivå när de är som bäst. Offensivt kommer man få sina lägen och har bra chans till att kontra bort Florida. Därför plockar jag istället över 5.5 mål till oddset 1,80 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback