Reklam

Florida Panthers - Boston Bruins: 2

Matchcenter
6 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
5 apr 2018 at 12:51 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 04:20) 05/04
44
0
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Nu återstår återstår tre matcher för både Florida och Boston som ikväll möts för sista gången den här säsongen. Båda har allt att spela för, men känslan är kanske att hemmalaget levt på lite för mycket hopp senaste tiden.

Florida har gjort ett hästjobb senaste veckorna och har bra häng på den sista slutspelsplastsen. Det krävs förmodligen att man vinner resterande matcher samtidigt som att man har några resultat med sig i de andra matcherna. Det känns dock som att det inte går länge. Man har två raka uddamålssegrar där man för två matcher sedan vann mot avhängda Carolina fullt rättvist efter att ha avgjort ganska sent. Senast vann man med 2-1 mot Nashville, men där hade man en hel del flyt samt att Roberto Luongo återigen stod på huvudet. Idag möter man ytterligare ett topplag och känslan är väl kanske att Boston är lite för starka för att Florida ska orka med ännu en bragdmatch. Panthers är ett lag som spelar offensiv ishockey, men de lämnar också en del luckor defensivt som gör att det tar på krafterna. Man har dock inget att spara på och man kommer förmodligen kämpa vilt tills sista chansen är borta. Boston leder Eastern Conferenve på samma poäng som Tampa, men har en match mindre spelade. Man har alltså allt i egna händer om man ska få hemmafördel i slutspelet och den chansen tror jag man tar. Boston har två raka förluster, men har gjort bra matcher. Jag tror helt enkelt inte ett så bra lag torskar tre matcher i rad, även fast Florida har allt att spela för.

Talar för spelet

• Boston har ett klart övertag på Florida inbördes. Man har mötts flitigt de senaste säsongerna och har faktiskt vunnit nio av de tio senaste matcherna.

• Bruins är enligt mig det lag som har störst chans att vinna Eastern Conference. Man spelar fortfarande bra ishockey, men har inte haft resultaten med sig de sista två. Jag vägrar tro att de förlorar tre raka matcher.

Talar emot spelet

• Florida är inne i ett bra stim. Man har två raka segrar och trots lite motgångar på slutet så har man lyckats göra så att hoppet om slutspel lever.

• Boston må ha förstaplatsen att spela för, men samtidigt är man klara för slutspel och kommer säkert inte riskera allt dem har heller. Det är helt enkelt en inställningsfråga.

Jag tycker Boston är riktigt bra och med tanke på att man verkligen försökt att vinna de senaste matcherna, men misslyckats, så tror jag idag att man kommer ta revansch och man har ett fint odds. Jag testar Boston inklusive övertid/straffar till oddset 1.83 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback