advert

Fiorentina - Genoa

29 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Bra form på Fiorentina just nu där offensiven ser allt bättre ut, dessutom är man starka på hemmaplan. Genoa får det inte alls att funka, man spelar bra stundtals men allt går emot dom i resultatväg och även skadeproblem i truppen nu. Fiorentina borde lösa minst 2 mål här.

Fiorentina känns lite på gång nu trots att man förlorade borta mot Napoli (1-0) nu i veckan i cupen. Men i ligan vann man hemma mot Juventus med 2-1 och gjorde en fin match för att sen vinna stabilt med 0-3 borta mot Chievo helgen som var. Finns flera spelare som verkar spela med lite mer självförtroende nu vilket bara gynnar Fiorentina som lag men även offensiven. På hemmaplan är man riktigt starka vilket även hemmatabellen visar, 5-5-0 med målskillnaden 13-9 kanske inte ser superbra ut men man har haft otur i några matcher ska dock sägas. Men med en uppåtgående form så har man goda chanser här mot Genoa skulle jag säga.

Och ett ganska bra skadeläge i truppen där endast målvakten Tatarusanu och mittbacken Gonzalo Rodriguez saknas. Men på målvaktsposten har man fått in Sportiello som jag tycker är en bättre målvakt, dessutom har man fått in offensiva Saponara från Empoli under lördagen. man har även en Bernardeschi, en Chiesa och en Kalinic i bra form offensivt.

Man tar emot ett Genoa som är i usel form just nu. jag har tidigare rekat och trott att dom ska kunna åstadkomma något, fel i något tips men rätt i ett annat tips. Men resultatraden ljuger ju sällan. Visst har man spelat rätt bra stundtals men det är ju ändå slutresultatet som talar i slutändan. Och där ser man att självförtroende inte är på topp just nu med 6 raka matcher utan seger varav 5 förluster och en oavgjord match hemma mot ett av seriens sämsta lag i Crotone (2-2). Så nog lär man få en del problem här mot ett förbättrat Fiorentina.

Inte heller truppmässigt ser det bra ut. Ordinarie spelare som grovjobbaren Rincon på mittfältet samt målskytten Pavoletti har sålts vidare. Dessutom har man inlånade mittfältaren Cataldi avstängd här, men även mittfältarna Veloso och Rigoni saknas också, flera ordinarie spelare alltså. Man får inte heller glömma, som jag nästan gjorde nu, superviktige målvakten Perin som är långtidsskadad sen någon match tillbaka.

Tror att Fiorentina på hemmaplan som känns piggare än tidigare och spelar bättre offensivt än tidigare har alla chanser att få hål på ett Genoa som sjunger som ett sänke i tabellen och saknar flera viktiga pjäser här. Fiorentina över 1.5 mål känns som ett vettigt spel ändå, som vi hittar hos ComeOn till 1.68 i odds. Avanti!
  • Charmig spelplats
  • Stabilt utbud
  • Bra odds

Kommentarer

Feedback