Reklam

Finland - Tyskland: 1

Matchcenter
5 juni 2021 at 17:15 - Hockey, World Championship
4 jun 2021 at 17:32 (Uppdaterad 5 jun 2021 at 19:26) 04/06
12
0
Chans (1-X-2): 70-10-20%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Det är dags för semifinal i hockey-VM och efter Sveriges fiasko hejar vi på Finland istället. De finska lejonen är också favoriter inför semifinalen mot Tyskland, som överraskande slog ut Schweiz i kvartsfinalen. Finland har gått rent så när som en förlust mot Kazakstan i gruppspelet. De vann också det senaste världsmästerskapet och kan mycket väl upprepa bedriften även i år. Det är i alla fall vad vi tror. Men först måste de klara av att besegra ett Tyskland som gjort det bra men haft det svårt mot de största nationerna.

Läs fler bettingtips och rekar här!

Finland är ganska klara favoriter

De finska lejonen har imponerat stort under turneringen och får anses vara favoriter att vinna hela turneringen nu när Ryssland är utslagna. Samtidigt är det två matcher kvar innan guldet är i hamn och om det är något vi lärt oss under detta VM är att det inte går att räkna bort någon. När Schweiz gjorde 2-0 mot Tyskland i kvartsfinalen trodde no de flesta att turneringen var över för tyskarna. Men tack vare en reducering i slutet av andra perioden, samt en kvittering med mindre än en minut kvar, lyckades Tyskland ta matchen till straffar. Väl där släppte målvakten endast in en straff och efter två satta straffar är Tyskland nu i semifinal.

Speltips - De når finalen

Även om Tyskland gjort det bra har det haft de svårt mot de stora nationerna i turneringen. Visst vann de mot Kanada men det var ett Kanada som inledde turneringen horribelt. I övrigt har de inte rått på någon av de största nationerna även om segern mot Schweiz givetvis imponerar.

Vi tror att Finland är för starka defensivt för att inte ta sig vidare. De har inte släppt in mer än två mål i någon match och vi tror inte detta kommer förändras nu när Tyskland väntar. Vägen till final ligger öppen för de finska lejonen och vi tror de kommer att vinna matchen. Därför spelar vi Finland som segrare mot Tyskland i Hockey-VM:s semifinal.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback