Reklam

Finland - Tjeckien: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
9 november 2019 at 16:30 - Hockey, Europa - Euro Hockey Tour
9 nov 2019 at 07:19 (Uppdaterad 9 nov 2019 at 18:57) 09/11
24
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 60-1-39%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 1,65
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Karjala Cup
  • Det är kanske bara att acceptera att vi är på väg in i en tidsålder där finnarna är att räkna med i hockey igen. Det sjukt överraskande VM-guldet i våras, men nu känns de ännu bättre. Ryssarnas uppställning till Karjala Cup i år är b-betonad, kanske c-betonad, men finnarna såg ändå sjukt bra ut när de slog dem. De har bra spelare, finnarna, de har fått till sitt spelsätt på ett annat sätt än de andra länderna just nu, och de är att räkna med helt enkelt.
  • Tjeckien slog Sverige i torsdags, men vilka skulle inte slagit Sverige? Man såg rätt tydligt hur nivån på svensk hockey sjunker i realtid numera. Sverige är inte ofarliga, kommer vi aldrig vara i hockey, men det här gänget vi har denna gång, det är inte bra alltså. Tjeckiens vinst ska inte överskattas.
  • Sjukt hemmastöd för Finland. Såg ni i torsdags? Och jämför med hur det var för Sverige i Leksand. Det var knappt så att folk applåderade när Sverige gjorde mål. När finnarna gjorde mål hemma i Hartwall Arena var folk på väg in på isen när det blev mål, som det lät. Lite på grund av rysshatet kanske, men det lär bli åka av här också. De tycker nog inte om tjeckerna heller, finnarna. De gillar nog inte några andra särskilt mycket.
  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback