Reklam

Finland - Sverige: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
23 maj 2019 at 20:15 - Hockey, World Championship
22 maj 2019 at 21:21 (Uppdaterad 23 maj 2019 at 22:33) 22/05
42
0

Hockey VM

Chance (1-X-2) including handicap: 40-0-60%
Spelvärde: 121,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 4-4
Bethard Spela nu hos Bethard

Kvartsfinalerna drar igång och Sverige ställs mot Finland. En bra motståndare trots allt, för vid vinst mot Ryssland hade det blivit USA som är ett klart bättre lag.

Sverige kommer ställa Lundqvist i mål. Markström stod mot Ryssland så det är en utvilad och en harmonisk Henke som kommer stå.

Sverige spelade väldigt bra i första samt sista perioden igår. I andra så blev  man stillastående och drog på sig onödiga utvisningar. Framåt så är Nylander stekhet och leder poängligan i VM. Elias Pettersson har kommit igång rejält också för Sverige, och har gjort poäng samt sett riktigt taggad ut på isen.

Finland började VM starkt, men har dalat vartefter. Kakko gjorde sagolika 6 mål i de 3 första matcherna. Jag tror att det steg honom åt huvudet och han har förgäves försökt skjuta från alla möjliga vinklar. Det har inte varit bra för Finland. Man förlorade dessutom mot Tyskland i sista gruppmatchen med 4-2. Trots 44 skott så var Finland för oeffektiva i målskyttet. Lankinen kommer fortsatt få stå men det bör inte räcka mot Sverige som är bättre på alla positioner. 

Finlands chans är att spela toktight defensiv och kontra på Sveriges offensiva backar. Sverige måste också hålla sig ifrån utvisningsbåset, då Finland visat sig bemästra den spelformen väl.

Sverige att vinna med minst 2 spelas. Jag tror på en komfortabel seger mot Finland, som spelade över sin förmåga i början.

Skaffa dig en fin 500 kr bonus hos Bethard

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback