Reklam

Feyenoord - Trenčín: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
16 augusti 2018 at 20:30 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
de Kuip
15 aug 2018 at 13:24 (Uppdaterad 16 aug 2018 at 22:22) 15/08
44
0
Chance (1-X-2) including handicap: 70-0-30%
Spelvärde: 119,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-1
Betser Spela nu hos Betser

Den klassiska Rotterdam-klubben Feyernoord är illa ute i Europa League-kvalet efter storförlusten senast mot Slovakiska Trencin med 4-0. De måste nu vinna med minst fyra mål på hemmaplan för att kvalificera sig vidare till nästa omgång. 

Inför dubbelmötet var Feyenoord klara favoriter till att kvalificera sig vidare men får nu kämpa för det. Att man skulle förlora med hela 4-0 var väldigt oväntat även om man inte ställde upp med bästa truppen i matchen. Många av Feyenoords bästa spelare vilade i första matchen så som Van Persie, Boetius och Vilhena och räkna med att startelvan kommer vara snäppet bättre till denna match. Berghuis, Feyenoords anfallsstjärna var med från start men hade problem att få in bollen. 

Feyenoord är hemmastarka där man endast förlorat en match på de senaste 20 matcherna hemma på Feyenoordstadion. Man har gjort 22 mål hemma på de senaste sju matcherna och alltså snittat över tre mål per match. 

Feyenoord är vana att spela Europa-fotboll där klubben lyckats vinna både Champions League och Europa League och även om det är några år sedan det skedde är man en betydligt mer erfaren klubb i Europaspel än Trencin då man kvalar till CL eller EL i stort sett varje år. 

Att Feyenoord vinner matchen känns ganska klart. Att man ska vinna med minst fyra mål och kvalificera sig vidare till sista omgången innan gruppspelet får man jobba för. Inte omöjligt med tanke på hur starka man har varit på hemmaplan och jag tror på att Feyenoord vinner med minst två mål till 1,70!

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback