Reklam

Fernando Verdasco - Corentin Moutet: 1

10 januari 2020 at 11:00 - Tennis, Qatar - Qatar ExxonMobil Open
9 jan 2020 at 10:44 (Uppdaterad 12 jan 2020 at 11:22) 09/01
129
0
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Doha. Underlag: Hardcourt.

Kvartsfinal i Doha och även om Verdasco kanske inte är den spelare man helst håller i handen som favorit rent allmänt, här gör jag det med glädje.

Överraskande bra vecka från Moutet som kvalade in och sen gjort det bra. Han slog Raonic igår i två tiebreakset men jag tror att folk överskattar den segern en aning. Raonic är så svag spelmässigt just nu att det nästan automatiskt blir små marginaler i hans matcher och då blir det slumpartat.

Verdasco slog Krajinovic igår, fullt rättvist, och jag tycker den segern egentligen säger mer än Moutets mot Raonic. Verdasco är ofta bra i början av säsongen och igår visade han att det ser riktigt intressant ut formmässigt.

Matchbilden kommer passa Verdasco

Borde passa Verdasco bra spelstilsmässigt. Han har den helt överlägsna kraften av de här två och jag har svårt att se hur Moutet ska kunna hålla tillräckligt tryck för att stå emot.

Verdasco är den klart bättre spelaren och väldigt lite talar emot honom idag.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback