Reklam

Fernando Verdasco - Andrey Rublev: 2

Matchcenter
3 januari 2018 at 13:45 - Tennis, ATP
3 jan 2018 at 09:59 (Uppdaterad 3 jan 2018 at 15:50) 03/01
74
0

Chans (1-2): 49-51%
Spelvärde: 114,75%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Doha. Underlag: Hardcourt.

Tycker det känns väldigt annorlunda att Verdasco gjorts till favorit i den här matchen. Eller ja, det går att förstå varför, det handlar om att han slog Rublev i Paris i slutet av förra året, men jag tycker man måste tänka ett litet steg längre. Underlaget i Paris var en ren katastrof för Rublev med den skyhöga studsen där. Nu är det vanlig hardcourt, och helt andra bullar.

Stora problem för Verdasco i första omgången mot Sela. Han hade massiva problem att hålla sina servegem. Han blev bruten mer fem gånger på de två första seten. Sen rann det iväg i avgörande, men han var ett par poäng från förlust som det kändes i mitten av det andra setet, och det mot en spelare som tillhör den undre halvan på atp-touren. Inte imponerande.

Rublev krossade Carreno Busta i uppvisningsturneringen i Abu Dhabi och han gjorde samma sak med Stebe i första omgången här i Doha innan tysken gav upp. Jag tror han är på väg mot en riktigt fin form, jag håller honom som en minst lika bra spelare som Verdasco, och jag tycker han är, ytterst knapp i och för sig, men ändå favorit, här.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback