Reklam

Fenerbahçe - Kayserispor: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
12 juni 2020 at 20:00 - Fotboll, Turkiet - Superlig
Sukru Saracoglu Stadi
18 mar 2020 at 11:11 (Uppdaterad 19 mar 2020 at 17:19) 18/03
22
0
Chance (1-X-2) including handicap: 45-0-55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Den turkiska ligan rullar vidare trots coronaviruset. Matchen spelas utan publik vilket i Turkiet får anses vara ett stort tapp för hemmalaget. Dessutom har Fenerbahce spelat svagt på sistone.

Fenerbahce har sex raka matcher utan vinst och framförallt är det försvarsspelet som inte nått upp till normal standard.

Bottenplacerade Kayserispor kan bli en svår nöt att knäcka

Här gästar Kayserispor som är jumboplacerade, men som kommer in till matchen med ett bättre momentum och det kan bli direkt otrevligt för värdarna.

Kayserispor har 10 poäng på de fem senaste matcherna (att jämföra med 2 poäng för Fenerbahce) och man har fixat till defensiven rejält. Dock ska sägas att motståndet inte varit det vassaste för dagens gäster, men man har ändå lyckats knappa in på lagen i botten.

Tolgay Arslan och Ozan Tufan på det defensiva innermittfältet blir nyckeln här för Fenerbahce som behöver styra spelet och hålla ihop centrallinjen.

Fenerbahce kommer få problem på mittfältet

Kayserispor mönstrar sannolikt ett 5-mannamittfällt med Acar och Pedro Henrique som uppstickare på kanterna. Så såg det i varje fall ut senast mot Yeni Malatyaspor där man skapade många chanser. Inte omöjligt att det blir något liknande här.

Summerat är det väl tveksamt om Kayserispor kan besegra Fenerbahce, men chansen finns till en betydligt tajtare match än vad oddsen visar.

Jag landar i som sämst 2-1 till hemmalaget (och vinst på spelet tack vare +1,5 mål i hcp) eller kanske än mer troligt 1-1.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback