Reklam

Felix Auger Aliassime/Daniil Medvedev - Marcelo Arevalo/Jean-Julien Rojer: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
14 juni 2022 at 16:15 - Tennis, ATP
Court 2, Gerry Weber Stadion
14 jun 2022 at 08:01 (Uppdaterad 14 jun 2022 at 17:13) 14/06
69
+1
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 116,10%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
De vann Franska öppna, Arevalo/Rojer. Helt osannolikt om man frågar mig men bara att tacka och ta emot för nu kommer de vara överskattade länge.

Inga dåliga spelare, Arevalo och Rojer. Rankade omkring 30 i världen innan Franska öppna och någonstans där är de i spelstyrka. De håller till i mitten av atp-touren men är ärligt talat egentligen inte nära toppen.

Toppen som just nu är mycket svag inom dubbeln. Flera av paren som tidigare varit ganska stabila i toppen har blivit sämre och de stora turneringarna blir därför väldigt öppna. Bara att titta på Arevalo/Rojers titel i Franska öppna. De behövde inte besegra någon spelare rankad bland de tio bästa för att vinna. Alla par utom ett som de slog hade en sämre ranking än de själva. Kort sagt, de vann sina matcher, absolut, men vinsten handlade mest om att paren som normalt sett vinner slams inte presterade den här gången.

Nu gräs. Bra för Rojer som har nätspelet som sin styrka. Mindre bra för Arevalo som gärna spelar från baslinjen. Jag tror de kan få en rätt tuff grässäsong. Nivån på turneringarna är hög och de kommer få det svårt.

Medvedev är förstås ingen stjärna i dubbel, men på gräs räcker det långt att han står och servar. Felix jättebra på gräs, och rätt bra i dubbel. 

Servekraften är hög i vårt par och jag tror att de kommer vilja göra bra ifrån sig här. Det kan mycket väl räcka hela vägen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback