Reklam

Feliciano López/Andy Murray - Lukasz Kubot/Marcelo Melo: 1

Matchcenter
7 augusti 2019 at 01:10 - Tennis, ATP
Court 9, Uniprix Stadium
4 aug 2019 at 10:21 (Uppdaterad 7 aug 2019 at 04:36) 04/08
101
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Montreal. Underlag: Hardcourt.

Jag tycker allt att Lopez/Murray visade tillräckligt när de vann titeln i Queens i somras. De slog flera av världens absolut bästa par och var helt enkelt fruktansvärt bra. När Murray sen veckan efter spelade med Melo var det inte alls den nivån och även om man inte ska gå så hårt på det, någonting betyder det nog ändå. 

Kubot/Melo är världstvåor just nu men ärligt talat ganska svaga världstvåor. De är stabila och går ofta långt, men när man pratar stora turneringar tillhör de inte de absoluta favoriterna, även om det kan se så ut på rankingen. De har exempelvis inte vunnit en enda titel i år.

Lopez/Murray, starka så klart. Murray var riktigt bra i Washington veckan som var och han är en av de absolut bästa dubbelspelarna nu, så är det bara. Lopez kompletterar bra och när han får spela med en sån här medspelare höjer han sig alltid. Han är en inspirationsspelare. 

Jag tror att Kubot, som är den enda fladdriga servaren i det här sällskapet, mycket väl kan bli den som avgör och det åt negativt håll för Kubot/Melo. Han blir bruten en eller ett par gånger i en sån här match, och det kan mycket väl avgöra.

Minst 50/50 skulle jag säga. Och därmed, värdet är just nu där.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback