Reklam

Federico Delbonis - James Duckworth: 2

Matchcenter
13 januari 2020 at 09:05 - Tennis, ATP
Centre Court
12 jan 2020 at 21:15 (Uppdaterad 13 jan 2020 at 10:07) 12/01
44
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Adelaide. Underlag: Hardcourt.

Rätt rejäl skräll för mig att Delbonis kvalat in här i Adelaide men motståndet var i och för sig inte jättestarkt och visst, han kan i någon mån spela på hardcourt.

Men han är en av de mest grusberoende spelarna på atp-touren, Delbonis. I grund och botten är han direkt svag på hardcourt. Om motståndet passar honom kan han göra enstaka bra matcher men mer än så är det inte. Han vinner bara 30% av sina matcher på hardcourt, det är inte bra.

Nu tror jag att Delbonis möter en spelare som inte passar honom.

Duckworth är jämnrankad och jämnbra med Delbonis. Det här är två jämna spelare som är runt 100 i världen både vad gäller ranking och spelstyrka. Betydande skillnad dock, Duckworth kan bara spela på hardcourt, så det är stor underlagsfördel för honom här.

Delbonis kan få problem med tempot

Jag tror också alltså att detta inte kommer passa Delbonis så bra. Han har väldigt stora svingar och är, särskilt på hardcourt, mycket beroende av att få tid på sig. Duckworth servar hårt och är en offensiv spelare som gillar att komma framåt. Jag tror att Delbonis kommer få jätteproblem att hinna med.

Hemmaplan också för Duckworth och i min värld är han ganska klar favorit i den här matchen.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback