Reklam

Federico Coria - Paolo Lorenzi: 2

Matchcenter
5 maj 2019 at 21:40 - Tennis, Challenger
5 maj 2019 at 14:14 (Uppdaterad 6 maj 2019 at 00:12) 05/05
26
0

Challenger Savannah, underlag: Grönt grus

Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 120,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Lorenzi siktar på att slippa kvala till Roland Garros

Paolo siktar hårt på att slippa kvalet till Roland Garros och kommer slita hårt för det. Han är en toppspelare på challenger nivån medans Coria inte alls är i närheten av toppen på den här nivån. Han har tagit sig till final genom att få tillräckligt enkelt motstånd förutom Tennys Sandgren som kan anses som ett tuffare motstånd men Sandgren klarade inte av utmattningen i kroppen efter mycket slit i Sarasota och Tallahassee.

Det skiljer visserligen 10 år mellan dem i ålder men det verkar inte ha någon betydelse när Lorenzi spelar. Han kör på och när han är i en final mot en underlägsen motståndare som Federico Coria brukar han inte ha några jätte stora problem att vinna.

Målet för Lorenzi är som sagt att slippa kval till Roland Garros. Jag vet inte om det räcker med att vinna den här titeln men kommer hursomhelst ta sig in på topp 100 med seger här. Ett sekundärt mål för Lorenzi är att komma upp i 400 challenger matchvinster i karriären och det är han efter Savannah just nu 8 segrar ifrån att klara av och 7 segrar från det målet om han vinner titeln.

Dom har mötts en gång tidigare 2018 på grus i Montevideo, Uruguay och då vann Paolo med 3-6 6-0 7-6. Igår spelade Paolo tre set i semifinalen mot Sumit Nagal men redde ut det hela på ett snyggt sätt med 6-2 i tredje.

Blir inte förvånad om Paolo lyfter ännu en challenger titel och med tanke på den gigant han är på challenger touren så är oddset på det väldigt bra.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback