Reklam

Federico Coria - Norbert Gombos: 2

Matchcenter
29 april 2021 at 12:35 - Tennis, ATP
Court 1, MTTC Iphitos
29 apr 2021 at 08:40 (Uppdaterad 29 apr 2021 at 13:48) 29/04
48
0
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Lite annorlunda situation där Gombos kommer in i andra rundan som kvalförlorare och jag tror han kommer dra full nytta av chansen.

Det kan bli såhär ibland i de mindre turneringarna. En högst seedad spelare som står över första omgången lämnar sent återbud. I det här fallet var det Karatsev som behövde vila efter finalen i Belgrad. Då måste denna ersättas och i och med att det inte fanns någon motståndare i första omgången så får Gombos, som förlorade mot Galan i kvalet, kliva in här och ta Karatsevs plats. Extremt orättvist så klart, men man väljer att göra såhär istället för att Coria ska få walkover och gå direkt till kvarten. Vad som är sportsligt mest rättvist kan diskuteras. Jag tycker att walkovern kanske vore mer rättvis men man vill som arrangör så klart ha med alla matcher.

Coria slog Stebe i första omgången i en match som var snudd på genant dålig. Coria gör absolut ingenting med bollen utan står enbart och peggar upp den för motståndaren. När Stebe hade sin enda bra period i matchen vann han fem gem i rad i andra set och det är ett rätt bra exempel på vad som händer när Coria möter någon som kan avgöra bollen. Han kan då inte göra någonting överhuvudtaget.

Gombos är svag under press, men han kan verkligen styra spelet och när han får tid på sig att stå och panga kan han vara bra. Det här borde passa honom fullständigt perfekt och då han dessutom är en minst lika bra spelare som Coria. Jag tycker det luktar Gombosvinst lång väg här.

Högst odds på matchen hos Bethard. 99% återbetalning på atp-touren där. Bra villkor, och ett måste att ha Bethard som ett av sina alternativ för spel på tennis. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback