Reklam

Federico Coria - Feliciano López: 2

Matchcenter
1 juni 2021 at 16:35 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 12, Stade Roland Garros
28 maj 2021 at 11:13 (Uppdaterad 1 jun 2021 at 18:36) 28/05
72
+2
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Frågan är om det går att ha mer spelstilsfördel än vad Lopez har här. Åtminstone som jag läser matchen.

Han är inte på sin topp, Lopez. Det är några år sen. Nu är han snart 40 år gammal och börjar väl falla ifrån lite men han är inte alls ofarlig. För mig är han fortfarande en av de hundra bästa i världen och han är inte särskilt tokig på grus.

Coria har gått den långa vägen till att komma in i de här stora turneringar. Han har spelat på låg nivå under hela karriären och via bra spel på den ganska svaga sydamerikanska challengertouren har han fått poäng nog för att vara topp-100. Han har också vunnit strömatcher på atp-touren så han är inte dålig, men han är en av de sämsta spelarna i en sån här turnering.

Coria har egenheten att han inte har några offensiva slag överhuvudtaget. Han motar enbart tillbaka och är bara säker. Han har heller ingen serve.

Lopez gillar inte när han hamnar på försvar. Det är han inget bra på. Han vill attackera, komma fram, och få möjligheter att avgöra. Mot Coria kommer han egentligen bara kunna vänta på lägena som kommer komma mest hela tiden och ja, det här måste helt enkelt passa honom fullkomligt perfekt.

Jag tycker Lopez är klar favort och oddset är jättehögt.

Högst, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback