Reklam

Federico Coria/Albert Ramos - Leo Borg/Elias Ymer: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 juli 2022 at 15:00 - Tennis, ATP
Court 1, Baastad Tennis Stadium
11 jul 2022 at 09:35 (Uppdaterad 12 jul 2022 at 15:04) 11/07
129
+1
Chans (1-2): 73-27%
Spelvärde: 106,58%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ibland kan spelare överprestera. Ibland kan unga spelare överprestera på hemmaplan. Men det finns liksom gränser.

Leo Borg är tyvärr ingen duktig tennisspelare, det är bara att säga som det är. Hans nivå har alltid övervärderats brutalt. Han var relativt långt framme i den tidiga junioråldern men i den åldern handlar det mest om vilka sin vill spela juniorturneringarna, och vilka som har råd att spela dem. De bra spelarna spelar aldrig de där turneringarna som Borg spelade så när Borg spelade och var långt framme i de där turneringenarna satt det 50 spelare i samma ålder hemma som var bättre än honom. Så han tillhörde aldrig de bästa juniorerna, det var bara att han spelade turneringar som de andra inte spelade.

Nu har han dessutom fått ett stort hack i utvecklingen. Han har inte blivit ett dugg bättre på flera år och nu när han är i en ålder där han ska börja spela som senior så håller han helt enkelt inte för spel på professionell nivå. På atp-touren blir det som ett skämt, han tog två gem i kvalet här mot en spelare som normalt håller till på challengertouren. Challengertouren där han är lika chanslös. Och även på den enormt urvattnade futuretouren kommer han ha det tufft. Han är ingen bra spelare och det är bara att säga som det är, han är med här i Båstad, singelkvalet och här i dubbeln, enbart på sitt efternamn. Han är inte bra.

Coria och Ramos, två helt okej spelare som gör sitt bästa även i dubbel. Båda två bättre än Ymer men det är förstås inte det viktiga här. Det viktiga är att Borg är alldeles för dålig för att ens vara nära.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback