Annons

Speltips : FC Köpenhamn - Bröndby IF: Roony Bardaghji målskytt

Matchcenter
12 november 2023 at 12:00 - Fotboll, Danmark - Superligaen
Parken    Mads-Kristoffer Kristoffersen
Uppdaterad
6
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Superligan

Chans: 30%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 3,33
Units: 2/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
På söndag klockan 12.00 är det dags för årets match i danska Superligan med ett glödhett Köpenhamns derby.

Vår svenska diamant sänkte United

Han ska snart fylla 18 år vår supertalang i FC Köpenhamn, Roony Bardghji I veckan byttes han in när laget jagade vändning på ett kokande Parken och vilken avslutning vi fick se.

Inbytt i minut 63 där han ersatte Mohamed Elyounoussi på topp. Manchester United fick straff nära inpå och satte 2-3 men sedan visade Rooney och hela FCK en fantastisk arbetsmoral med klass spel där gästerna pressades konstant.

  • 3-3 Lerager minut 83
  • 4-3 BARDGHJI 87

Ett snyggt avslut på halvvolley med en studs ner i marken innan den satt bakom en chanslös Onana. Köpenhamns äventyr i Champions League lever nu i allra högsta grad.

Risk för baksmälla i derbyt?

Vi har sett det så många gånger förr. Efter den här typen av urladdning så kommer ofta en negativ reaktion i nästkommande match.

Men just tack vare att det är årets största match i Danmark och ett rivalmöte som heter duga tror jag verkligen inte FCK kommer vika ner sig på söndag.

Något jag hoppas på är att coach Jacob Neestrup låter vår svensk få bra med speltid ja kanske till och med en plats från start?

Vi såg detta hända efter lagets senaste CL match på Old Trafford. Då klev Rooney in från start i ligamatchen efter mot Hvidovre där han även gjorde ett av målen.

Betting tips FC Köpenhamn - Bröndby IF

Sju mål på 14 framträdanden har det blivit så här långt för 17 åriga Bardghji som fyller 18 bara om några dagar. Firar tidig födelsedag med att sänka Bröndby?

Med det målsnittet som han har samt som jag skrev innan med goda chanser till en startplats så tycker jag att oddsen på Rooney målskytt är värt att plocka.

Speltips: Rooney Bardghji gör mål till 3.75 hos Bethard.

FCK har gjort 32 mål på 14 matcher så här långt i Superligan där man toppar tabellen just framför rivalen BIF. Håller detta målsnitt så ska det finnas goda chanser till att svensken förlänger sviten.

Han ligger faktiskt trea i skytteligan med sina 7 mål. Tre baljor upp till ledaren, Silkeborgs Alexander Lind som står på 10.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback