Reklam

Fc Heidenheim - Hertha Berlin

9 februari 2016 at 22:59 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: onsdag den 10:e februari

Tid: 19:00

Plats: Voith-Arena

Det är dags för kvartsfinal i den tyska cupen. Bundesliga 2 laget Heidenheim tar emot Bundesliga laget Hertha Berlin på hemmaplan. Heidenheim ligger för närvarande på ett åttonde plats, alldeles för långt upp till platserna som innebär uppflyttning. Hertha har gjort det riktigt bra den här säsongen och ligger på en fin tredje plats. Om de lyckas hålla den placeringen året ut blir det Champions League spel nästa år. En sådan plats är väldigt värdefull, så många spelare kommer nog att vilas för att inte riskera något i fortsättningen.

Heidenheim är inne i en bra form då de kommer från tre raka segrar. Deras offensiv har detta året har varit okej det har blivit 22 mål så här långt på 20 matcher. Deras försvarsspel har varit riktigt imponerande, då de bara har släppt in 20 mål. För att vara ett mittenlag är det riktigt bra att snitta ett insläppt mål per match.

Hertha kommer från tre raka oavgjorda matcher, så de har varit lite trögstartade efter de långa vinteruppehållet som Bundesliga har. En som dock har övertygat är anfallaren Salomon Kalou som har gjort totalt 10 mål den här säsongen.

Mitt speltips 
I denna match spelar jag på att de kommer bli över 2.5 mål i matchen. Det ger oddset 2.35 hos unibet som är ett riktigt bra odds. Det är ett lag från första divisionen som möter ett lag från den andra divisionen, så de kommer att vara stor skillnad. Även om Heimhenheim har ett bra försvarspel så kommer de få det tufft mot ett topplag inom tysk fotboll
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback