Reklam

FC Barcelona – Arsenal

16 mars 2016 at 21:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll är det återigen dags för FC Barcelona att drabbas samman med Arsenal. Förra matchen de spelade i Champions Leauge slutspelet slutade 0-2 till Barcelona, som inte bara tog en viktig vinst, utan även fick med sig 2 mål på bortaplan. Att göra fler mål på bortaplan för med sig fördelar till returmötet då Arsenal måste få till minst samma resultat för att ta det hela till förlängning. Därför kan vi förvänta oss ett något mer desperat, och anfallsinriktat Arsenal än vad vi såg förra gången.

Speltips

Frågan är om Arsenals taktik kommer att straffa sig, eller bli en vinnande strategi. Arsene Wenger är en rutinerad coach för Arsenal, och han har varit med om flera liknande situationer. Han har den erfarenhet som vi tror krävs för att kunna skapa en så bra chans som möjligt för Arsenal i kvällens match.

Vi tror att Arsenal kommer att stå som vinnare av matchen då de kommer satsa mycket framåt, samtidigt som deras försvarspel fortsätter vara i takt. Att komma till Camp Nou och möta ett segertåg som FC Barcelona är självklart inget som tillhör det enklaste. Däremot tror vi att Arsenal är ett tillräckligt starkt lag för att skaka om Barcelona-spelarna och stå som vinnare av matchen. Dessutom bjuder det på ett högt odds, vilket vi ser som extra stor anledning att ta Arsenal som vinnare.
Arsenal vinner matchen – Odds:

Odds från OddsAutomaten

Idag har vi valt att lägga ett odds inne hos OddsAutomaten. Vi tycker själva att spelsajten är bra, och det är aldrig några problem med att hitta höga odds på fotboll, hockey, basket och många andra sporter. OddsAutomaten är även en ny spelsajt som direkt har visat prov på att de vill växa sig större och starkare.
Matchen startar 20:45, så innan dess lär du ha lagt ditt spel.
  • Svenskt bolag
  • Marknadens högsta välkomstbonus
  • Förmånliga omsättningskrav
Feedback