Reklam

Färöarna - Sverige: (AH: -2,0) 2

Matchcenter
5 september 2019 at 20:45 - Fotboll, Europa - EM Kvalifikation
Torsvoellur Stadium    Tiago Martins
4 sep 2019 at 16:55 (Uppdaterad 5 sep 2019 at 22:34) 04/09
59
0
Chance (1-X-2) including handicap: 25-30-45%
Spelvärde: 123,60%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-4
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Matchdags i Torshavn på Färöarna och spelmarknaden börjar så sakteliga korrigera handikappoddsen. Värdarnas defensiv är upphaussade och kanske är det så att många vill att det här ska vara "nästa Island".

Men nej, det här räcker inte på långa vägar mot blågult.

Sverige har en del avbräck i truppen inför matcherna mot Färöarna och Norge. Det pratas även mycket om spelet på konstgräs inför den här första matchen.

Jag tror Jannes gäng vill tysta kritikerna och räta ut de frågetecken som finns. Att laget dominerar matchen kan jag inte alls se hur det ska vara något negativt, bara för att Färöarna backar hem för att (kanske) spela på kontring betyder inte att man lyckas.

Konstgräs och betongförsvar är förstås inte optimalt, men det är å andra sidan knappast några hemligheter. Janne kan förbereda både spelidéer och truppen på hur man ska luckra upp muren. Faktum är att landslaget enbart har den uppgiften, och så bra är man att det ska lyckas.

Många glömmer nog att titta på den svenska truppen. Vi har ett kreativt landslag. Det är inte "Lagerbäck-eran" längre (även om vi förstås har ordning och reda som prio 1).

Oddsen droppar som sagt på Sverige efter att ha stått högre i utgången. Jag ser framför mig att Sverige spräcker nollan tidigt och att en virtuos som Alexander Isak därefter kommer få en hel del utrymme för sin kreativitet. För även om Färöarna är defensiva kommer de inte försvara sig ur ett underläge.

Ytorna kommer att komma och sett till oddsen är priset på minushandikapp väldigt bra. Pengarna tillbaka vid vinst med exakt två mål.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback