Reklam

Färjestad - Djurgårdens IF: Över 5,0 Mål

Matchcenter
20 oktober 2018 at 18:00 - Hockey, Sverige - SHL
20 okt 2018 at 14:14 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 20:33) 20/10
31
0

SHL

Chance (over-exact-under): 45-30-25%
Spelvärde: 120,90%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Stekheta Djurgården gästar Färjestad i Löfbergs Arena. En utsåld salong förväntas och ett möte mellan två klubbar som har mycket rivalitet och hatkärlek mellan varandra kommer ge oss en väldigt sevärd och intensiv match.

Det räckte med två raka förluster och Färjestad är inne på segerspåret igen. Målskyttet kom igång och defensiven lämnade återigen en del att önska. 
Djurgården trummar på ordentligt och ny seger sköt laget upp sig själva på en andra plats i tabellen. Formen är på topp och spelet klickar riktigt bra!

Vad talar för ett målspel:
► Starka offensiver. Börjar vi med Djurgården finns spelare som Josefsson, Axelsson, Brodin, Bergfors och bröderna Davidsson för att nämna några.
En offensiv spets som levererat under säsongen dessutom. Med trettiosju mål på nio matcher har Djurgården gjort överlägset flest mål i hela SHL.
Färjestad har den offensiva spetsen men har haft svårt att få till det trots spelare som Ryno, Åslund, Virtanen, klanen Johansson och Nygård. Sist lossnade det rejält med sex kassar framåt och flera spelare som haft det tungt hittade rätt.
► Båda lagen har spelat riktigt målrikt på sistone. Färjestad har tre raka matcher med minst sju mål på resultattavlan. Djurgården är föga sämre och inkluderat Champions Hockey League har Djurgården fyra matcher på raken med minst fem mål. 
Överspel har varit Djurgårdens melodi under SHL och har sex av nio matcher med minst fem mål.
► Special teams. Djurgården är överlägset SHL's bästa lag i powerplay. Med över 35% i utdelning och tio mål är statistiken imponerar.
Båda lagen ligger i mitten av boxplay ligan och drar på sig mängder med utvisningar. 
Nu möts två lag som har rivalitet och historik mot varandra och det kommer märkas på isen. Arenan är i stort sett utsåld och räkna med publiken kommer ge lagen ett fantastiskt stöd.

Vad talar emot:
► Det finns defensiva styrkor i båda lägren. Både på försvarssidan, men även på målvaktsfronten. Målvakterna M. Svensson och A. Reiderborn gör väldigt bra säsonger och vinner poäng åt sina klubbar.
Djurgården har dessutom släppt in tredje minst mål i hela serien.
► Överspel brukar inte vara en gångbart mellan lagen. På lagens fem senaste möten har två matcher slutat över 5,5 mål, varav dom tre senaste mötena resulterat i fem mål eller färre. 
Det kommer bli ett möte med fokus på noggrannhet och undvika misstag. 

Sett till förutsättningarna ligger överspelet klart bäst i hand. Färjestad fortsätter bjuda på mål och nu lossnade målskyttet ytterligare. 
Genom att få möta Djurgården som har tagit poäng i åtta raka matcher och har en stark formtopp kommer taggtråden vara uppäten. 
Djurgårdens offensiv är het och i ett utsålt Löfbergs Arena kommer det bli en fartfylld tillställning med utvisningar och målchanser!

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback