Annons

Falkenbergs FF - Östersunds FK: Draw no bet: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
7 nov 2022 at 17:05 (Uppdaterad 10 nov 2022 at 21:02) 07/11
97
0

Kval till Superettan

Chans (1-X-2): 41-36-23%
Spelvärde: 107,34%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Mr Green Till Mr Green

Då var det dags för det man som FFF-supporter gått och väntat på nu någon månad. Nervöst dubbelmöte med start på torsdag i Falkenberg för att sedan resa upp till Östersund för match kl 13.00 på söndag.

Mitt spel: Falkenberg DNB. 

Ja det blev ju en del rotation senast när FFF avslutade seriespelet hemma mot Lund. Trots tankar på kval och spelare som luftades tog man en imponerande 5-0-seger mot ett formstarkt motstånd. Det här tycker jag bådar riktigt gott inför kvaldramat vi nu ska få bevittna.

Inte nog med den fantastiska form i hemmalaget, som kommer till kvalet med 9 raka hemmasegrar och fantastiska 26-2 i målskillnad i dessa matcher, så gjorde laget flest mål av alla i Division 1-serierna.

Jag behöver inte prata så mycket om all den fina statistik vi har hos FFF utan nu är det nollställt och klart tuffare motstånd som väntar än i Söderettan, där Falken dominerat alltså.

Truppstatusen i FFF är på topp förutom Tim Erlandsson i målet som fortsatt saknas. 

ÖFK spurtade fint och snodde den sista kvalplatsen som Norrby länge höll. 8 poäng i de fyra sista omgångarna räckte alltså och såklart kommer laget stärkta efter att ha varit uträknade så gott som hela säsongen.

Ska Falkenberg klara detta krävs i min mening en seger på Falcon Arena och att man utnyttjar formen samt underlaget till max.

ÖFK trivs bäst på konstgräset och på bortaplan den här säsongen har laget endast tagit 11 poäng på 15 matcher, med en målskillnad på 14-25. 

Det finns en hel del rutin kvar i FFF med spelare som varit i Superettan och högre, samtidigt har man Christoffer Andersson som tränare med erfarenheter från stora matcher med Helsingborg bla.

DNB känns hyfsat trygg till dessa priser men det som gör att jag fegar är att Falkenberg inte stött på riktigt motstånd på slutet mer än GAIS, vilket såklart kan spela in.

JOBBAR VI LAGET FRÅN HAVET!

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback