Reklam

Falkenbergs FF – IFK Göteborg

3 april 2016 at 19:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Premiären för Allsvenskan 2016 kommer att dra igång i helgen. Under både lördag och söndag kommer det spelas en rad matcher i Sverige högsta division i fotboll. En av dessa matcher är Falkenbergs FF mot IFK Göteborg. En match som på förhand och för ett otränat öga ser enkel ut för IFK Göteborg. Däremot tror inte vi att det blir lika enkelt när änglarna väl kommer och besöker Falkenberg i ett förhoppningsvis soligt västkustderby.

[caption id="attachment_6894" align="alignnone" width="960"] 140824 IFK Göteborgs Lasse Vibe och Sören Rieks jublar efter 0-1 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och IFK Göteborg den 24 augusti 2014 i Falkenberg.Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN / kod DS / 58394[/caption]

Bettingtips på matchen

Hittills är det inget av lagen som har imponerat i sin försäsong och i Svenska cupen. Båda lagen blev utslagna direkt i gruppen, och spelet har sett skakigt ut på sina håll. All press ligger naturligtvis på IFK Göteborg som förväntas att ta hem segern i premiären. Vilket gör att Falkenbergs FF kan spela i ett mer lugn, vilket vi tror passar de nederlagstippade hallänningarna perfekt. Dessutom så åkte IFK Göteborg på en sur förlust senast de gästade Falkenbergs IP.

IFK Göteborg är ett mycket ojämnt lag när det kommer till starten av Allsvenskan. Flera år har IFK Göteborg startat säsongen på ett dåligt, eller katastrofalt sett. Kanske håller spöket i sig nu till premiären av Allsvenskan 2016 på söndag.

Spela hos Betsafe

En spelsajt som vi verkligen kan rekommendera dig som vill betta på Allsvenskan 2016 är Betsafe. Det är en spelsajt som erbjuder massor av olika odds på alla matcher som kommer spelas i Allsvenskan. Förutom allsvenskan så har Betsafe sett till att skapa ett stort spelutbud med fotboll och annan sport från hela världen. Perfekt för en inbiten bettare att spela hos.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback