Reklam

Falkenberg - IFK Göteborg: Över 2,5 Mål

Matchcenter
13 juli 2019 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Falcon Alkoholfri Arena
11 jul 2019 at 16:30 (Uppdaterad 13 jul 2019 at 17:57) 11/07
37
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Nyckelfaktorer:
- IFK Göteborgs offensiv såg bra ut trots tappet av Karlsson Lagemyr senast mot Sundsvall
- Lasse Vibe är tillbaka efter avstängning
- Förväntas bli publikrekord för Falkenberg och lite av “årets match” för dem
- Starfelt har ryktats vara klar för Rubin Kazan i veckan

IFK Göteborg vann senaste matchen mot Sundsvall på hemmaplan med 2-1. Resultatet speglar inte matchbilden och Blåvitt borde vunnit större och enklare med missad straff bland annat.
Paka som har blivit långtidsskadad har varit lite av nyckelspelare för Blåvitts anfallsspel under våren och jag var osäker hur anfallsspelet skulle se ut utan honom. Men av att döma av matchen mot Sundsvall verkar Poya satt ett väldigt bra grundspel så näste spelare kommer in fort och presterar direkt. Lasse Vibe är också tillgänglig till denna matchen efter att varit avstängd mot Sundsvall.
Starfelt har under veckan rapporterats att vara väldigt nära Rubin Kazan i veckan vilket gör det tveksamt ifall han kommer att spela. Ifall han startar måste han vara oerhört stark mentalt för att det inte ska påverka hans prestation. Om han inte startar har IFK inte någon ersättare med samma nivå som honom (Troligtvis Da Graca).

Falkenberg har troligtvis den svagaste truppen i årets Allsvenska vilket tabellen också visar genom att de placerar sig näst sist i tabellen med den sämsta målskillnaden. Nu i senaste matchen åkte man på en riktig käftsmäll borta mot Hammarby efter att förlorat med hela 6-2. Ytterbacken Özen drog på sig ett rött kort också i matchen och är därmed avstängd i denna matchen.
Det förväntas bli fullsatt, publikrekord och fint väder i denna matchen vilket kommer ge extra energi och troligtvis en anfallsvilja från båda lagen att bjuda publiken på.

Med ett IFK Göteborg som såg bra ut anfallsmässigt ut senast och med Lasse Vibe tillbaka i truppen plus frågetecken i båda försvaren tycker jag att Ö 2,5 linan både ligga en bit under 2,0.

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback